frumoase jantele astea Da jos eleronu si e aproape foarte bine! Daca faci si grila clean e foarte) Cat te-au costat strobo?
Ms 41 nzn Logan 2000 16v
Collapse
X
-
ceva la repezealaAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by - Geo - View Postasta de megane e prima buza de bara fata care chiar este "de acolo"..arata mai bine ca aia de fabrica
Originally posted by csc.stefan View Postsuperb logan.bafta in continuare la cat mai multi km cu ea
Originally posted by PrEsTiGe View Postfrumoase jantele astea Da jos eleronu si e aproape foarte bine! Daca faci si grila clean e foarte) Cat te-au costat strobo?
Originally posted by Tudor View Postceva la repezealahttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostPacat ca nu am putut sa te am ca adversar, masina ta arata din ce in ce mai bine.
Originally posted by PrEsTiGe View Postlasa-l... ca nu ii chiar asa urat... Nu ai vrut sa vi la show cu masina...sa o vad si eu live
Originally posted by Cobra7 View PostFlo da mah jos eleronu' ala ca trage greu in puii mei. Nici ca vrei sa m-asculti s-o pui la cura.
Radule ai fost pana aici la liniute si n-ai dat si tu un semn... Rushinica!
Originally posted by Skypper View PostOare ce senzatie ai cand stai la volanul unui logan cu motor de 2.0? astept sa vad cum or sa ti se inmulteasca calutiihttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Decat sa vopseti discurile mai bine le schimbi ca sunt cam duse, cel putin cele de pe fata.
Masina arata bine dar parca (musai) trebuie nitel trantita ca sa o pui in valoare.
Atentie cu motorasul acela de 140 ponei.........in sensul sa nu te arunci in curse gen 2 fast 2 furios, deoarece caroseria nu prezinta pre multa incredere, si nici sistemul de suspensie nu este gandit pentru viteza.real power..... diesel power by
Comment
-
Din ce mi-ai zis aici rezulta ca vezi cam rau....masina are arcuri hr cu amortizoare modificate, discurile de pe spate sunt aproape noi,iar cele de pe fata nu au mai mult de 20 000 Fi linistit ca nu-i prima data cand conduc o masina putin mai tare...aaa, pai ceva normal ca acum daca ai volksvaghin loganu e prastiehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Flo nu mai fi asa incapatant bre. Omu' s-a gandit la siguranta ta. Si eu cred ca iti mai trebuie un eleron ca sa ai un downforce mai pronuntat dar daca n-ai bani poti sa-i pui si niste flapsuri sa nu depasesti in zbor!:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Nu-s deloc incapatanat bre, dar numa sa dam apa la moara stim, nimic altceva...discurile sunt noi, suspensie pe masina este, dar totusi, dam din taste ca asa-i moda...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Nu dau din taste ci doar ma gandeam la persoana ta din punct de vedere al sigurantei.
In poze se vede ca ai grad de uzura pe disc si este destul de pronuntat sau poate nu vad eu bine, dar totusi este indicat sa le masori chiar daca ai 20mii cu ele.
Gresala pe care o fac multi este urmatoarea.Cumpara discuri stok si pun placute smechere Ferodo Premier ca se aude in lume ca nut bune, dar de fapt sunt mult mai dure decat discul si il mananca prematur, chiar si in 20mii in loc de 100mii.
La wv meu aveam aceeasi uzura care pare sa o ai si tu si discul de nou are 25mm grosime si se schimba cand are 23 mm grosime deci cate un mm pe fiecare parte asta in cazul in care se toceste egal pe ambele fete.
Deci nu am tastat aiurea ci m-am gandit la siguranta.
In poze nu pare asa joasa, adica nu am observat eu ca este coborat fata de masina mea cand aveam h&r.
Faptul ca acum am wv nu este un moft ci doar m-a dezamagit rugina de pe Logan, in rest si acum intorc capul dupa fosta masina ca mi-e dor de ea.......
Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.real power..... diesel power by
Comment
-
cosmin, tu aveai jante pe 15 daca nu ma insel, el are pe 16...flo si mie mi s-a parut ca ai discurile "mancate" , poate e din cauza pozei...eleronul ala il dam si noi jos ? )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment