Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meu logan rodas aro 17, unichip, xenon, filtro esportivo, molas eibach...

Comment

• PiciuX : Ma luat capu....)) mai bine tragea dacia mea)
      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
        Bre, ce-as putea sa mai fac la frane? sincer? etrieri de van am, discuri brembo dalea mari sunt, placute buune sunt...ce sa mai pun?Masina se opreste mult mai bine ...nu stiu ce vrei sa zici...

Megane-ul ala n-are discuri de 280mm? Eu as lua portfuzetele de pe el, cu tot cu etrieri si discuri.

Daca nu, as investi intr-un set de Brembo 4 pistonase de Peugeot, de alea care se potrivesc pe prinderea originala de Logan la portfuzeta...

Faza cu discurile de 280mm vreau s-o fac eu in curand, si inca n-am facut upgrade de putere...
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Discurile de pe megane sunt la fel ca ale mele, iar etrierii sunt putin mai mici decat cei de pe masina mea
          Masina se opreste mult mai bine, atat numai ca merge pedala de frana putin mai jos decat de obicei...in rest, imi place tare...
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Io zic ca-i suficient franele care le ai...
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Ciudat, exista Megane 1 (vezi pe al lui Cobra) cu motor 1.6 care au discuri de 280mm cu etrieri capabili.
              _

sigpic

Comment

• ca toti iti zic de frana, ia d`aci )
                Attached Files
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ala e de pe panamera cred )
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• si eu zic ca sunt de ajuns franele....asta deocamdata

Comment

• Îţi ajung, mai pui şi tu un picior între roata faţă şi aripă, ce, voi nu aţi mers cu bicicleta lu' bunicul când eraţi mici?
                      http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• Nu vad ce e rau in a imbunatati un sistem de franare care sa fie in perfect acord cu puterea marita a motorului.

Toata lumea vrea cat mai multa putere, cat mai multi cai, dar unul nu s-ar gandi la frane si suspensii capabile. Din 10 oameni care or sa te opreasca la semafor, niciunul n-o sa te intrebe ce frane ai, toti intreaba "cat baga, boss?", "i-ai pus cip, boss?", "ie tuning, boss?", "i-ai mai pus cai, boss?" si alte prune de-astea.

Eu de-asta intrebam mai sus, pt ca stiam ca pe Coach s-au pus frane maricele chiar si la 1.6 16v. Oricum, bune si astea. Sunt curios cum iti merg etrierii de spate ca pe mine m-au disperat. Aveam ca ai tai inainte. Nu i-am putut convinge sa functioneze bine pe frana de mana
                        _

sigpic

Comment

• Daca nu, as investi intr-un set de Brembo 4 pistonase de Peugeot, de alea care se potrivesc pe prinderea originala de Logan la portfuzeta...
                          Coco avea etrieri de Peugeout si discuri de 280 pe fata ... ia pe spate franale care le are Dsign

Comment

• Confirm spusele lui dsign. Megane-ul franeaza impecabil chiar si cu cauciurile praf(a se citi descuamate). Am avut parte de vreo 2 franari violente pe drumul de intoarcere(Valea Oltului) si a facut fata la fix.
                            Ce-ti pot eu recomanda ca upgrade la frane este sa schimbi lichidul de frana cu ATE Blue Racing. 1L cred ca este suficient sa inlocuiesti tot circuitul. L-am testat la indemanare si nu apare nici urma de pompaj, fata de lichidul stock, dupa forja continua timp de ~1min.
                            :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Hmmm...frana de mana o folosesc doar cand masina ramane singura, iar pe clichetul 3-4 masina nu se mai misca de pe loc chiar daca e panta. Singura chestie care nu prea imi place, am zis si mai sus, pedala merge mai jos decat de obicei. O sa schimb tot lichidul si dupaia mai vad ce si cum fac cu franele...

Comment

• Poate nu e facuta aerisirea cum trebuie...
                                :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google