If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
s-a rupt capacul de la distributie,cel mai probabil urechea.Nu stie el sa explice )
Cat despre planetare,cred ca sunt chiar alea de logan
E un proiect fain,pacat ca intampini tot felul de probleme,mai ales ca te-ai miscat foarte repede pana ai avut masina functionala.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
S-a rupt suportul care face legatura dintre tampon si motor ..care e facut dintr-un aliaj de aluminiu ( cred ).... destul de ciudat ..sa ne faci si noua o poza cu suportul rupt ....sunt curios cum s-a rupt
Florine poti sa imi spui si mie cum ai facut cu planetatrele ,s-au potrivit cele de megane fix pe fix
Sunt plantarele de pe logan...prima data am zis ca le pun alea de megane ca or fi mai rezistente, dar nu se potriveau la fuzetele de logan.
s-a rupt capacul de la distributie,cel mai probabil urechea.Nu stie el sa explice )
Cat despre planetare,cred ca sunt chiar alea de logan
E un proiect fain,pacat ca intampini tot felul de probleme,mai ales ca te-ai miscat foarte repede pana ai avut masina functionala.
Treaba asta trebuia terminata in maxim 2 saptamani din momentul in care am luat masina...doar ca am avut parte de niste ghinioane in ultimul hal...
Masina merge super bine si sunt mai mult decat multumit Astazi sunt pe la toate dezmembrarile din apropiere sa caut suportul ala, in caz contrar apelez la planul 2...TIGANIE...)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment