Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FloNZN View Post
    )
    Aseara am dat cu un lancer de 170 cp caruia i-am dat o masina jumate, dupaia un a4 2.4 160cp, i-am dat 3 masini...si la final am dat cu un type r de 200cp, cand a dat a4a a trecut glont pe langa mine...
    Poate reusesti sa le propui astora de la NASA o medota de propulsie sa ajunga macar pe Marte mai repede!
    Succes si toate cele bune!

Comment

• Frumoase rezultate, spor la treaba in continuare.
      Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• Merci baieti...
        Stopuri stok nu pun in nici un caz, nu-mi plac deloc!
        Vreau stopuri ca cele din poza, si eleron cum are DNF...
        Attached Files
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• nu fi nebun cu stopurile alea

Comment

• ies prea tare in evidenta stopurile alea ma cap de butelie de vin
            Its just a car ...

Comment

• Vopseste masina alba si scrie pe panourile laterale spate(ca sa nu zic aripi) APOLO.Poate o sa te primeasca astia la NASA.

Nu ai cum sa faci o masina de 170 cu o tigaie de logan cu 140cp..Poti sa ii faci ce vrei ca tot logan e. )))
              Last edited by al!n; 2 September 2012, 20:25.
              AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
                ies prea tare in evidenta stopurile alea ma cap de butelie de vin
                Eu circul cu modelul ala de stopuri din 2008.
                sigpicFast&Furious
                Team CSR
                Logan Club CLUJ

Comment

• Tu joci in alta liga, bre!
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by FastFurious View Post
                    scuza-ma nu am vazut ca aveti aceleasi culori la masina si sunt identice la exterior )
                    @ al!n , lanceru respectiv e varianta de 140 de cai diesel , deci nu e cine stie ce racheta
                    sa nu iti mai zic ca pe treapta 1 zici ca e camion , merge 1m si tre sa schimbe
                    Last edited by raduprov; 2 September 2012, 22:40.
                    Its just a car ...

Comment

• Originally posted by PiciuX View Post
                      nu fi nebun cu stopurile alea
                      ba chiar is foarte nebun)
                      Originally posted by raduprov View Post
                      ies prea tare in evidenta stopurile alea ma cap de butelie de vin
                      esti sigur?) numa stopurile ies la fix in evidenta)
                      Originally posted by al!n View Post
                      Vopseste masina alba si scrie pe panourile laterale spate(ca sa nu zic aripi) APOLO.Poate o sa te primeasca astia la NASA.

Nu ai cum sa faci o masina de 170 cu o tigaie de logan cu 140cp..Poti sa ii faci ce vrei ca tot logan e. )))
                      breeee, am 140 de cai si filtru sport!!! tine cont!
                      Originally posted by FastFurious View Post
                      Originally posted by dsign View Post
                      Tu joci in alta liga, bre!
                      Nu conteaza...joc oriunde se pot face victime
                      Originally posted by raduprov View Post
                      scuza-ma nu am vazut ca aveti aceleasi culori la masina si sunt identice la exterior )
                      @ al!n , lanceru respectiv e varianta de 140 de cai diesel , deci nu e cine stie ce racheta
                      El cu gura lui a zis vineri ca in momentul de fata are 170 de cai, deci prea putin ma intereseaza cati cai are. Si cu type R-u m-am dat fara sa stiu ce motor sau cati cai are si am aflat abea dupa ce ne-am dat

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
                        Era o aroganta la aroganta de mai sus.
                        Ai uitat si de greutatea in plus...
                        AG 16 Y M A

Comment

• Pe 4tiuning nu ma crede lumea ca fac masini mai tari cu 30 de cai diferenta fata de masina mea...deci e bine)

Comment

• pe ******* sunt si foarte multi "cunoscatori"

Comment

• un filmulet pe cand ?
                              sigpic

Comment

• eu va fac filmulet, doar ca nu se vede decat turometru, si pe gps nu se va vedea nimic clar...sau va mai pot face din exterioratat pot face, in 2-3 sapt e gata si km

Scuzati claritatea, dar am avut de facut cateva modificari sa nu stati cu capul intr-o parte, si a iesit ce a iesit...
                                http://www.youtube.com/watch?v=ioL6p...ature=youtu.be
                                Last edited by FloNZN; 3 September 2012, 22:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google