Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FloNZN View Post
    Sa stii ca am observat chestia asta, se incalzeste plasticul ala de zici ca e moale cand il iau jos... Nu-i bai, maine jos cu el.
    Ti-am zis eu coane, ti-am zis?
    O sa mai castigi inca 2 cai frumosh la faza asta si-o sa-ti incapa si strutbar-ul!

[Atata doar ce ma enerveaza e ca prinde jos in rest, e super bine...]
    Ai facut aerisirea aia cum trebuie? Ce lichid i-ai pus?
    Last edited by Cobra7; 5 September 2012, 10:55.
    :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Da bre, aerisirea e facuta calumea, e in X si lichidul e ferodo dot4...
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• La ce pagina gasesc si eu costurile pe care le-ai pus ? Am cautat dar fara rezultate.

Comment

• Merci mult Cezar...deci treaba sta in felul urmator, nu stiu daca ai urmarit de la inceput... Masina ( Renault-ul ) a fost 1000 de euro, transportul pana acasa 500e, amenda pt parcare 514e, manopera pt montaj motor si instalatie 350e, piese de schimb, adica distributie ,ulei, filtru, curele ...1400 LEI, si regulatorul care costa cat costa Am pus toate preturile pentru ca nu-s secretos sau sa creez discutii. Am avut putin ghinion, dar rezultatul final e foarte bun si sunt multumit pe deplin.

+$$$$
          sigpic
          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• cauta un Mini Cooper cu Komptesor, te dai cu el si iti spun daca esti in grafic

Comment

• Vroiam sa vad daca se merita o asemenea investitie in defavoarea cumpararii unei masini deja facute din fabrica. Golf 3 gti 2.0 150cp, bmw 325i 192cp.
              Dar cred ca nimic nu se compara cu senzatia cand lasi in urma cu loganu un bmw
              Aia face toti banii.

Comment

• eu cred ca mai mult pasiunea face toti banii...asta micu' are si o pisicuta acasa
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• maniac maniac...

un spoiler= 300 lei
                  un filtru sport= 150 lei
                  jante= 1500 lei
                  pasiune de a te murdari pe maini la masina= nepretuita

un golf 3 chiar si vr6 iti iei cu 2000-3000 chiar mai putin... dar sa vezi un lighean ca te alearga de la spate casti ochii :d
                  "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                    Merci mult Cezar...deci treaba sta in felul urmator, nu stiu daca ai urmarit de la inceput... Masina ( Renault-ul ) a fost 1000 de euro, transportul pana acasa 500e, amenda pt parcare 514e, manopera pt montaj motor si instalatie 350e, piese de schimb, adica distributie ,ulei, filtru, curele ...1400 LEI, si regulatorul care costa cat costa Am pus toate preturile pentru ca nu-s secretos sau sa creez discutii. Am avut putin ghinion, dar rezultatul final e foarte bun si sunt multumit pe deplin.

+$$$$
                    merci de ajutor man
                    Originally posted by cos_min_i View Post
                    cauta un Mini Cooper cu Komptesor, te dai cu el si iti spun daca esti in grafic
                    Nu am sanse sa gasesc cosmine Cooper kompresor, adica din gasca noastra nu este nimeni, si nu pot merge pe strada sa iau la intrebari oamenii...
                    Originally posted by CSH View Post
                    Vroiam sa vad daca se merita o asemenea investitie in defavoarea cumpararii unei masini deja facute din fabrica. Golf 3 gti 2.0 150cp, bmw 325i 192cp.
                    Dar cred ca nimic nu se compara cu senzatia cand lasi in urma cu loganu un bmw
                    Aia face toti banii.
                    Ai vazut? Nu imi luam masina tare de banii de pe logan + astia 3000 care i-am mai bagat? Imi luam, dar cum zici si tu si alti colegi, alta e cand un logan alearga masinile astea care mi le luam de banii aia...
                    Originally posted by Tudor View Post
                    eu cred ca mai mult pasiunea face toti banii...asta micu' are si o pisicuta acasa
                    Nu mai am bre de 1 an jumate:P mergea si pisi, dar loganu in momentul actual e cu mult peste pisi actuala, cu toate ca noul proprietar i-a pus soft
                    Originally posted by mc_alienu View Post
                    maniac maniac...

un spoiler= 300 lei
                    un filtru sport= 150 lei
                    jante= 1500 lei
                    pasiune de a te murdari pe maini la masina= nepretuita

un golf 3 chiar si vr6 iti iei cu 2000-3000 chiar mai putin... dar sa vezi un lighean ca te alearga de la spate casti ochii :d
                    ceee filtru sport cu 150 bre?) te incurci la taste, 450 e mai bine
                    Si da ,ai dreptate! pasiune de a te murdari pe maini la masina= nepretuita!

Comment

• mici detalii ;))
                      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Schimbatorul meu de viteza se plimba prin masina si in viteza nu imi placea cum intra, asa ca am gasit cu ajutorul colegului Deluxe, aceasta piesa de la daciashop... E super, parca parca ar mai trebui putin rigidizata, dar oke, chiar foarte ok. Schimbatprul sta la locul lui, face scartz in a2a de m-am speriat, si raspunde mai rpd la acc
                        Attached Files

Comment

• bravo florine pentru proiect, esti fortza !!!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• Abia acum ai descoperit acea piesa ? Am uitat sa-ti spun ca trebuie schimbata

Comment

• nu se aliniaza cu motorul? daca nu e aliniata o sa o schimbi mai des pentru ca pe masura ce motorul pleaca, o sa stea in tensiune bucsa pe o parte.
                              sigpicMy ride

Comment

• Originally posted by B-64-MVP View Post
                                bravo florine pentru proiect, esti fortza !!!
                                Merci merciii senior
                                Originally posted by cos_min_i View Post
                                Abia acum ai descoperit acea piesa ? Am uitat sa-ti spun ca trebuie schimbata
                                Da, abia acum) dar bine ca am gasit-o
                                Originally posted by DeLuXe View Post
                                nu se aliniaza cu motorul? daca nu e aliniata o sa o schimbi mai des pentru ca pe masura ce motorul pleaca, o sa stea in tensiune bucsa pe o parte.
                                Se aliniaza dar nu chiar, ma gandesc sa modific putin locul de pe caroserie unde prind bucsa asta...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google