If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Merci mult Cezar...deci treaba sta in felul urmator, nu stiu daca ai urmarit de la inceput... Masina ( Renault-ul ) a fost 1000 de euro, transportul pana acasa 500e, amenda pt parcare 514e, manopera pt montaj motor si instalatie 350e, piese de schimb, adica distributie ,ulei, filtru, curele ...1400 LEI, si regulatorul care costa cat costa Am pus toate preturile pentru ca nu-s secretos sau sa creez discutii. Am avut putin ghinion, dar rezultatul final e foarte bun si sunt multumit pe deplin.
Vroiam sa vad daca se merita o asemenea investitie in defavoarea cumpararii unei masini deja facute din fabrica. Golf 3 gti 2.0 150cp, bmw 325i 192cp.
Dar cred ca nimic nu se compara cu senzatia cand lasi in urma cu loganu un bmw
Aia face toti banii.
Merci mult Cezar...deci treaba sta in felul urmator, nu stiu daca ai urmarit de la inceput... Masina ( Renault-ul ) a fost 1000 de euro, transportul pana acasa 500e, amenda pt parcare 514e, manopera pt montaj motor si instalatie 350e, piese de schimb, adica distributie ,ulei, filtru, curele ...1400 LEI, si regulatorul care costa cat costa Am pus toate preturile pentru ca nu-s secretos sau sa creez discutii. Am avut putin ghinion, dar rezultatul final e foarte bun si sunt multumit pe deplin.
Vroiam sa vad daca se merita o asemenea investitie in defavoarea cumpararii unei masini deja facute din fabrica. Golf 3 gti 2.0 150cp, bmw 325i 192cp.
Dar cred ca nimic nu se compara cu senzatia cand lasi in urma cu loganu un bmw
Aia face toti banii.
Ai vazut? Nu imi luam masina tare de banii de pe logan + astia 3000 care i-am mai bagat? Imi luam, dar cum zici si tu si alti colegi, alta e cand un logan alearga masinile astea care mi le luam de banii aia...
Schimbatorul meu de viteza se plimba prin masina si in viteza nu imi placea cum intra, asa ca am gasit cu ajutorul colegului Deluxe, aceasta piesa de la daciashop... E super, parca parca ar mai trebui putin rigidizata, dar oke, chiar foarte ok. Schimbatprul sta la locul lui, face scartz in a2a de m-am speriat, si raspunde mai rpd la acc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment