Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Softul ti-l face Doc ? sau la altcineva ti-l faci ?
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Nu, nu il va face doc, va fi facut si modificat de cristikapa, in el am cea mai mare incredere. Dupaia urmeaza o fisa dyno...
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• S-au vopsit aripile spate, capota spate, spoiler spate, spoiler fata si capota fata Super multumit, atat pot zice.
        Attached Files

Comment

• da jos sau pune si pe spate paravanturi la geamuri... jumate arata sec ;)) (parerea mea)

faina capota spate.
          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• de ce nu scoti protectiile alea de la aripi?

Comment

• A iesit frumos ..bravos.
              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• frumos florine
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by Edward_DK View Post
                  de ce nu scoti protectiile alea de la aripi?
                  O sa se ia cu tot cu vopsea mai mult ca sigur.Cel putin eu asa am patit .
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
                    da jos sau pune si pe spate paravanturi la geamuri... jumate arata sec ;)) (parerea mea)

faina capota spate.
                    s-a rupt un paravant bre, si inca 80 de lei pt spate nu mai dau) e bine si asa rau Mercii
                    Originally posted by Edward_DK View Post
                    de ce nu scoti protectiile alea de la aripi?
                    Mi-e frica tare ca zboara repede vopseaua si da rugina din nou
                    Originally posted by florin_dnf View Post
                    A iesit frumos ..bravos.
                    Merci Flo.
                    Originally posted by Tudor View Post
                    frumos florine
                    Multumesc bree
                    Originally posted by Alex_MIU View Post
                    O sa se ia cu tot cu vopsea mai mult ca sigur.Cel putin eu asa am patit .
                    Nu se ia man, acum sunt puse doar asa, de forma, prinse in surubele, nu sunt lipite, sa le iau jos oare? Nu fac mai rau?:-s

Comment

• eu zic ca nu faci mai rau , si stai linistit a mea e din 2007 si nu am protectii si nu a dat deloc rugina, si tu ai si vopsit-o acum cum trebuie.
                      sigpic

Comment

• Du-te mah de-aici ca arata urat fara eleronul ala cinas!
                        Protectiile alea la aripi si paravanturile-s ca patrunjelu'... Nici nu strica nici nu dreg asa ca tot aia e.
                        Maine vin sa te vaz asa ca poti da si tu un semn pe cand te-apropii de Cluj sa pot strange galeria.
                        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• eu cand le-am scot nu a sarit vopseaua...de fapt eu le-am scos ca a aparut rugina pe aripa dreapta spate dar acum am rezolvato parerea mea, scoate-le arata mai bine fara

Comment

• Originally posted by Cobra7 View Post
                            Du-te mah de-aici ca arata urat fara eleronul ala cinas!
                            Protectiile alea la aripi si paravanturile-s ca patrunjelu'... Nici nu strica nici nu dreg asa ca tot aia e.
                            Maine vin sa te vaz asa ca poti da si tu un semn pe cand te-apropii de Cluj sa pot strange galeria.
                            te anunt, Softul se amana pana cand....nu stiu La linii maine si duminik o sa fiu de circpam pam

Comment

• linii... daca ziceai iti luam ceva ca si ieri si alaltaieri am fost in rotterdam...
                              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• apoi e cu du-te vino cu protectiile alea...mie mi-a iesit rugina doar pe aripa spate dreapta unde erau probleme cu ele...pe fata am scos-o , fara vopsea sarita, dar am vazut ca tinea mizerie+apa multa, deci cand fac aripa , cred ca le scot pe toate ... vezi si tu in timp cum se comporta ..ideea e ca apara cel mai mult de jetul de la spalatorie cand dai pe muchie...
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google