Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dale jos ca tin umezeala.Daca vrei sa protejezi putin pune folie transparenta de protectie pe buza pasajului si pe coltul de jos, unde sar pietre de la rotile din fata.

Ragalie de masina )
    AG 16 Y M A

Comment

• daca vrei iti dau 2 poze cu protectia la aripi... se vezi rugina sub ele ... mai ales aia din dreapta, plus ca a fost vopsita in reprezentanta... :|
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Io am protectii la aripi de 5 ani de zile si nu are nimic..l aripa spate a iesit rugina de la surubul de la bara...multi au pus protectii cand era deja cea mai mica crapatura in lacul vopsele clar a tinut umezeala si a ruginit dar nu din cauza aparatori ci ca acele aparatori se pun cand vopseaua de la aripi e intacta ....estetic nu sunt de acord cu ele dar parerea mea este ca protejeaza..mai este si cum le pui..punei dubla adeziva pe toata latimea ei si strangele bine si nu are pe unde sa mai intre mizeria.
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Loganurile fabricatie dupa sfarsitu lui 2006 au aripile spate galvanizate de aia nu ruginesc...

Tare NZN-ul ... mi-a placut mult cum a mers masina ieri
          ...de doi lei :p

Comment

• Felicitari Florin pentru masina arata foarte bine si merge excelent.

Comment

• Eu pe spate aveam in prostie rugina sub protectii, mai ales in zona unde era bubluadeziva. Acuma am vopsit aripile spate si m montat protectiile doar cu suruburi si la fiecare 2 luni le iau jos sa vad ce surprize mai apar.

Comment

• Originally posted by mishu_wrc View Post
                Loganurile fabricatie dupa sfarsitu lui 2006 au aripile spate galvanizate de aia nu ruginesc...

Tare NZN-ul ... mi-a placut mult cum a mers masina ieri
                nu ai vezut-o astazi cum a mers goala)
                Originally posted by aarmand View Post
                Felicitari Florin pentru masina arata foarte bine si merge excelent.
                Merci man, ma straduiesc si eu cat pot...

Pana una alta la Transilvania Drag Racing etapa 3 am castigat impreuna cu masinuta locul 3 din 8 la categoria S2.
                M-a descalificat un golf 1, 1,8 cu lunch control. Atat doar a tasnit de langa mine o masina si restu nu s-a mai indepartat.
                Sunt extra-super mega multumit de cum merge masina, m-am dat cu 325 benzina, passat 3L benz etc, si am iesit castigator de fiecare data! M-a mai luat un golf 2, 2L benz, botul meu era la usa lui...Dar tinand cont ca sunt stok stok, nu am ce sa-i reprosez nimic masinii. Clio RS avea cel mai bun timp 15,378, iar eu 15.617,deci cu softul care nu a venit inca mai scot ceva timp sa bat VR6 si altelee
                Pe viitor e nevoie maxima de alte anvelope, cu 1,6 bar si plecare din 2200-2300 mergea pana in limitare, daca plecam mai jos, pica in bot...
                Maine pun poze, acum sunt foarte foarte obosit...
                aaa...) la ultimul run am reusit sa indoi timoneria cand am schimbat 1-2) dar totul e bine cand se termina cu bine
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• felicitari florine!

Comment

• Felicitari flo...cel mai important e sa ti placa tie
                    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• slab 15.3 pentru RS...si alea stock stock cred ca scot mai bine...
                      Timpul tau e ok,nici macar evacuare nu ai ? Ma indoiesc ca ai si catalizator pe masina .Deci nu esti chiar stock stock ...sau ?
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Felicitari varu !!!
                        sigpicFast&Furious
                        Team CSR
                        Logan Club CLUJ

Comment

• Merci baieti

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                          slab 15.3 pentru RS...si alea stock stock cred ca scot mai bine...
                          Timpul tau e ok,nici macar evacuare nu ai ? Ma indoiesc ca ai si catalizator pe masina .Deci nu esti chiar stock stock ...sau ?
                          Pai daca RS-u era stok, cat vroiai sa scoata? Evacuarea e pe 50 fara cat, si am filtru de aer bmc, atata tot
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Ti ai luat serpi de RS 172 ?

Ma bucur ca iti trage si esti multumit.

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• Bravo Florine pentru ce ai realizat pana aici.
                              Astept sa-ti pui si softul ca sa pot face o liniuta cu tine! Acum esti in dezavantaj!
                              :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Felicitari Flo...
                                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google