Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am terminat si kilometrajul, fara tiganeli si prostii la cutia de viteze functioneaza cb si tot absolut!
    O sa fac un filmuletz, doar ca acum ploua sau ninge, nici eu nu stiu)
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post

Daca stie cineva de niste semi-slikuri cat de cat bunicele pe 15 sa imi zica si mie...
      iti dau cauciucurile mele de pe spate, acum le-am dat jos, slick-uri nu altceva
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• iti dau si eu 2 de pe fata) slick e putin spus)

Comment

• Hai o data cu filmul ala sa vad ce am lucrat. Ma tot aburesti de cateva zile ca il pui. :p
          Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• Cred ca ti-am vazut loganul mai demult,prin zona bicazului,pe acolo,eram in drum spre iasi,dar nu stiu sigur daca erai tu .Oricum,frumos loganul

Comment

• cand erai axat nu iti patina 1 si 2 blana pe ploaie ?
              o poza ceva unde s-a facut imbinarea serpilor cu restul evacuarii ?

Golful era 1.8t sau aspirat ?
              Last edited by cos_min_i; 3 November 2012, 02:22.

Comment

• Originally posted by kubala7 View Post
                iti dau cauciucurile mele de pe spate, acum le-am dat jos, slick-uri nu altceva
                Originally posted by Edward_DK View Post
                iti dau si eu 2 de pe fata) slick e putin spus)
                Merci baieti) dar am gasit
                Originally posted by kristikapa View Post
                Hai o data cu filmul ala sa vad ce am lucrat. Ma tot aburesti de cateva zile ca il pui. :p
                vin vin) putintica rabdare...
                Originally posted by fRs View Post
                Cred ca ti-am vazut loganul mai demult,prin zona bicazului,pe acolo,eram in drum spre iasi,dar nu stiu sigur daca erai tu .Oricum,frumos loganul
                Cred ca m-ai confundatMerci de aprecieri.
                Originally posted by cos_min_i View Post
                cand erai axat nu iti patina 1 si 2 blana pe ploaie ?
                o poza ceva unde s-a facut imbinarea serpilor cu restul evacuarii ?

Golful era 1.8t sau aspirat ?
                Nu Cosmin, nu patina, dar eu aici ma refer ca merg cu a1a, dau blana, merge in limitare,.....dau a2a blana, merge in limtare, dau a3a blana, deja is caldute gumele si ia ceva aderenta...
                Imbinarea serpilor s-a facut din 65>60>55>50...nu am poza. Golful era aspirat...altfel mai era la categoria mea sa ma elimine?
                Pana una alta, am pus slikurile pe jantele de iarna, iar pe weeck urmator sa-mi tineti pumnii pentru TRD IV...am in plus soft, serpi si slikuri Sper la un timp cat mai bun fata de 15,6...

Era sa uit, avem oglinzi electrice mai ceva ca de fabrica, plus astept sa vina sprituitoarele tip perdea
                Attached Files
                Last edited by FloNZN; 4 November 2012, 19:31.

Comment

• iti trebuie antrenament sa pleci bine ,incaltat cu chestiile alea ....bafta
                  la concurs
                  sigpic
                  Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                  http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Merci man, m-am jucat sambata cu ele si le-am prins firul... Abia astept weeck urmator

Comment

• Sambata sau Duminica vi la Jucu?
                      Cumpar volan de Duster

Comment

• In ambele zile

Comment

• Si un sfat de la mine daca imi permiti.Gandeste-te si la un alt traseu de evacuare, 50 mi se pare mic pt 2.0.
                          AG 16 Y M A

Comment

• este mic ... de la serpi o gatui spre final .

Succes week endul urmator !

Comment

• Daca ai masina echipata cu slick-uri, nu cumva intri la categoria profi ?

Comment

• Pai el e de vreo cateva luni la categoria profi! Si-a dat eleronul jos!
                                :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google