Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by brady View Post
    Daca ai masina echipata cu slick-uri, nu cumva intri la categoria profi ?
    daca ai slick da,daca ai semislick nu .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• FloNZN a spus slick-uri.....daca ne citeste treadwear-ul de pe dansele ne dam seama

Comment

• Originally posted by al!n View Post
        Si un sfat de la mine daca imi permiti.Gandeste-te si la un alt traseu de evacuare, 50 mi se pare mic pt 2.0.
        Originally posted by cos_min_i View Post
        este mic ... de la serpi o gatui spre final .

Succes week endul urmator !
        Da, este mic, dar deocamdata ramane asa... Merci Cosmin...
        Originally posted by brady View Post
        Daca ai masina echipata cu slick-uri, nu cumva intri la categoria profi ?
        Originally posted by Cobra7 View Post
        Pai el e de vreo cateva luni la categoria profi! Si-a dat eleronul jos!
        Originally posted by Cristi_Xp View Post
        daca ai slick da,daca ai semislick nu .
        Originally posted by brady View Post
        FloNZN a spus slick-uri.....daca ne citeste treadwear-ul de pe dansele ne dam seama
        Stiam de chestia asta, dar astea cred ca sunt slikuri, nu semi...oricum sper ca nu se vor uita sa vada ce sunt) o sa ma uit pe ele sa vad ce sunt...
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• sunt semi-slick ....
          Traseul e ok ....motorul de opel Sfi are 50mm de fabrica si nu e free flow .. e indeajuns pentru 150 cp ...asta de ce nu ar fi ok pt un 2.0 ....ca noi alergam cu 50 mm pe 1.4 ...si ca nu gandim asta e alta problema )
          sigpic
          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• pai si asta de fabrica tot de 50 il are

Comment

• 55-60 merge )

Pai daca iti face careva contestatie te-a zburat ,plus ca e vorba de fairplay...
              Invata sa le incalzesti tare,burnout inainte de plecare, asa le poti folosi la maxim,grija insa sa nu prajesti ambreiajul.
              Multa bafta si traseu uscat !
              Last edited by Cristi_Xp; 5 November 2012, 18:00. Reason: Automerged Doublepost
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Merci bre...sper sa fie bine si fara probleme

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                  sunt semi-slick ....
                  Traseul e ok ....motorul de opel Sfi are 50mm de fabrica si nu e free flow .. e indeajuns pentru 150 cp ...asta de ce nu ar fi ok pt un 2.0 ....ca noi alergam cu 50 mm pe 1.4 ...si ca nu gandim asta e alta problema )
                  Uite unde era marele cunoscator care gandeste.Calculeaza diametru pentru 1.4 cu pmax la 6000rpm si vezi ce iti da.

Bafta nzn.
                  AG 16 Y M A

Comment

• O fi si SFI-ul ala vreun mare etalon in lumea curselor.Se vede ca esti prieten cu viteza,doar el ce mai ridica in slavi saracia aia de SFI cu tehnologie de acum 20 de ani.60mm eu zic ca e ideal pentru motorul tau NZN-ule.
                    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Originally posted by al!n View Post
                      Uite unde era marele cunoscator care gandeste.Calculeaza diametru pentru 1.4 cu pmax la 6000rpm si vezi ce iti da.

Bafta nzn.
                      Merci Aline.
                      Originally posted by Alex_MIU View Post
                      O fi si SFI-ul ala vreun mare etalon in lumea curselor.Se vede ca esti prieten cu viteza,doar el ce mai ridica in slavi saracia aia de SFI cu tehnologie de acum 20 de ani.60mm eu zic ca e ideal pentru motorul tau NZN-ule.
                      Mai vad eu, oricum, masina va ramane asa pana in primavara, mici chichite, dar la performante va ramane la fel...Cand revina caldura vedem...

Comment

• La TDR 4 am scos cel mai bun timp de pana acum...Am fost descalificat in finala...Am plecat putin mai rpd la start si aia a fost, am ramas cu locul 3, desi se putea locul 2, daca nu 1....cine a fost acolo si a vazut poate confirma sau comenta...
                        Pana la primavara...pauza
                        Attached Files

Comment

• Da, am fost acolo si am vazut, nu pot sa zic decat ca data viitoare iti fur cheile sa ma dau si eu cu masina ta nu doar ca pasager in dreapta.Masina merge foarte fain si dupa cum ti-am zis o suspensie te-ar ajuta din mai multe puncte de vedere.
                          Felicitari!!!

Nu mai cita postul anterior! Esti de atata timp pe forumul asta, incat ar trebuie sa cunosti macar regulile elementare...
                          Last edited by Niki; 12 November 2012, 16:42.
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

• Suspensie daia KW cum ai tu? De ce ai furat ma startul?iti era frica ca "ti-o da" oponentul?
                            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Miu-le ce crezi ca nu-i buna ideea cu suspensia KW de care o am si eu ???
                              sigpicFast&Furious
                              Team CSR
                              Logan Club CLUJ

Comment

• Originally posted by FastFurious View Post
                                Da, am fost acolo si am vazut, nu pot sa zic decat ca data viitoare iti fur cheile sa ma dau si eu cu masina ta nu doar ca pasager in dreapta.Masina merge foarte fain si dupa cum ti-am zis o suspensie te-ar ajuta din mai multe puncte de vedere.
                                Felicitari!!!
                                Merci bre...masina si femeia nu se imprumuta, doar stii)
                                Originally posted by Alex_MIU View Post
                                Suspensie daia KW cum ai tu? De ce ai furat ma startul?iti era frica ca "ti-o da" oponentul?
                                Faza e ca avea si lunch control si timpii lui erau de 15,2 fata de 15,0 ai mei, deci eram aproape si pana la urma...graba strica treaba

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google