Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ FloNZN

Am fost azi intr-un showroom Dacia/Renault sa vad "minunea"... Noul Logan, Sandero&Stepway. Foarte OK masinile. (la cateva detalii - de genul manere de usi deschidere interior si exterior se putea si mai bine (mai finute)) Pacat nu mai e motorizarea 1.6 16V. Sperasem ca Renault nu va lua boala de la VW cu motoarele in 3 cilindrii

Cum era lume buluc la Dacia, iar in showroomul Renault de alaturi - liniste totala, am zis sa vad ce e pe acolo... noul Clio, iar chiar la intrare era Clio (vechi) Sport RS 2.0 200 PS - editie Gordini. Bomba masina. Am deschis si capota la motor - si am remarcat ca in afara de tamponul de prindere a motorului (chiulasei) - pe contraaripa dreapta, deasupra mai era un brat menit sa reduca/impiedice deplasarea motorului in fata sau in spate la demaraje/franari mai dure. Bratul suplimentar avea bucsi de cauciuc la prinderi atat pe suportul de pe contraaripa (oala amortizorului) cat si pe suportul care venea pe chiulasa

Poate reusesti sa montezi un brat suplimentar in intre suportul din dreapta al barii de ranforsare pe care o ai de la CataFoF si suportul montat pe chiulasa - care sa mai preia din solicitarile "fata-spate" ale suportului hidroelastic.

Aporpos - galeria de admisie era "la vedere" - nici un capac. Ar fi bine sa renunti la capacul de plastic.
    Last edited by ion_R5; 17 November 2012, 18:11.

Comment

• Originally posted by micutzu666 View Post
      Sal,cine a invins intre cel cu skoda fabia vrs de 160 cp parca si tine?
      Skoda aia are mai mult de 160 de cai...Odata am fost egali si odata m-a luat el parca, dar timpii lui erau de 15,4...cred ca am plecat eu prost sau nu mai situ...
      Originally posted by matheo66c View Post
      PFFF meserie, ti-ai luat afumatoare

Le dai fum bine!

Bravos!
      Merci bre, ma straduiesc sa fac ce pot mai bine
      Originally posted by ion_R5 View Post
      @ FloNZN

Am fost azi intr-un showroom Dacia/Renault sa vad "minunea"... Noul Logan, Sandero&Stepway. Foarte OK masinile. (la cateva detalii - de genul manere de usi deschidere interior si exterior se putea si mai bine (mai finute)) Pacat nu mai e motorizarea 1.6 16V. Sperasem ca Renault nu va lua boala de la VW cu motoarele in 3 cilindrii

Cum era lume buluc la Dacia, iar in showroomul Renault de alaturi - liniste totala, am zis sa vad ce e pe acolo... noul Clio, iar chiar la intrare era Clio (vechi) Sport RS 2.0 200 PS - editie Gordini. Bomba masina. Am deschis si capota la motor - si am remarcat ca in afara de tamponul de prindere a motorului (chiulasei) - pe contraaripa dreapta, deasupra mai era un brat menit sa reduca/impiedice deplasarea motorului in fata sau in spate la demaraje/franari mai dure. Bratul suplimentar avea bucsi de cauciuc la prinderi atat pe suportul de pe contraaripa (oala amortizorului) cat si pe suportul care venea pe chiulasa

Poate reusesti sa montezi un brat suplimentar in intre suportul din dreapta al barii de ranforsare pe care o ai de la CataFoF si suportul montat pe chiulasa - care sa mai preia din solicitarile "fata-spate" ale suportului hidroelastic.

Aporpos - galeria de admisie era "la vedere" - nici un capac. Ar fi bine sa renunti la capacul de plastic.
      Pfff....poate daca faceai o poza era cel mai bine, asa dupa vorbe cam greu imi dau seama...
      Merci de idei si de sfaturi Doamne Ajuta...
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Cred ca la asta se refera...
        Attached Files
        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Exact! Sub tija respectiva mai jos vine tamponul hidroelastic pe care il avem toti.
          Tie iti cam trebuie tija respectiva (mai ales ca nu cred ca te vei lecui de liniute prea curand)

Mie imi place galeria de admisie - mi-as pune asa ceva pe 1.6 16V

Comment

• frumos mai arata masina si pe deasupra mai bate si cam tot ce prinde la liniute ,felicitari si bafta in continuare!

Comment

• Originally posted by ion_R5 View Post
              Exact! Sub tija respectiva mai jos vine tamponul hidroelastic pe care il avem toti.
              Tie iti cam trebuie tija respectiva (mai ales ca nu cred ca te vei lecui de liniute prea curand)

Mie imi place galeria de admisie - mi-as pune asa ceva pe 1.6 16V
              Ai dreptate...de liniute nu stiu cand sau daca ma voi lasa...deocamdata o las asa,trec iarna si la primavara o sa ma ocup serios de tot...merci de idei si sfaturi,sunt binevenite oricand!
              Originally posted by dorupopa2006 View Post
              frumos mai arata masina si pe deasupra mai bate si cam tot ce prinde la liniute ,felicitari si bafta in continuare!
              Merci mult de tot...mai si ia bataie ca nha,asa e jocul dar eu sunt foarte multumit de masina si asta conteaza...Numaai bine.

Comment

• Nu te lasa frateee NZN ! Bravo, imi place de masinuta ta !
                Sa ai parte de numa' locuri I, la concursuri !
                Succes si mult noroc !
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Merci mister tare mult...sper sa fie cum imi doresc eu...
                  Consum de 2000 16v
                  Attached Files

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=dzpKX...&feature=share si NZN-ul ajunge intr-un videoclip al unei melodii !!! Super
                    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Rog pe cineva sa imi faca un vt la jante, vreau sa le vopsesc si nu stiu cum...
                      Attached Files

Comment

• galben aka subaru?sau alb.din punctul meu de vedere nu dau bine alte culori.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Lasa-le asa,oricum le-ai vopsi tot urate sunt.
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• subaru gold sau poate te inspiri din pozele de mai jos ;)
                            Attached Files

Comment

• absolut nici o culoare din cele de mai sus nu te avantajeaza,dupa parerea mea.
                              alb cred ca se vede cel mai bine pe modelul asta.
                              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Flo jantele alea merg galben Renault sau verde Lamborghini!
                                Eu as merge mai mult pe galben dar tu hotarasti...

PS: Poti croma "buza"!
                                Attached Files
                                :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google