Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna rau asta

O sa bata 2000 16 valvele fara probleme

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

• Voi ce vreti sa demonstrati pana la urma cu atata teorie?
      Fiti barbati, intalniti-va, dati-va si dupa aia mergeti la bere... fara alcool () si va "lingeti ranile".
      Ce tot atata ii tineti ride-ul activ NZN-ului ca ma oftic!

PS: De "power to weight ratio" n-ati zis nimic niciunul!
      :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• E iarnă, teoria e temelia acum.
        Fast, decât să arzi gazul degeaba pe asfalt cu Flo mai bine ieşi cu el prin zăpadă că la asta îi poţi arăta cum se face.
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• Nu ies sa demonstrez la nimeni nimic, pur si simplu sunt realist si posesor de Logan si stiu foarte bine ce inseamna un Logan chiar si 2.o 16 v in fata Toaregului.
          Nu contest performantele Loganului lui Flo dar nici nu pot sa-l ridic pe cele mai inalte culmi si sa admit acum ca este invicibil pe sosea(nu intr-o cursa de Drag) in fata oricarei masini Diesel pe care unii in trafic le conduc potolit fara sa-si arate muschii.
          sigpicFast&Furious
          Team CSR
          Logan Club CLUJ

Comment

• Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

pentru cei care nu au timp sa se uite... sa dea direct la 4:50...
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by FastFurious View Post
              Nu ies sa demonstrez la nimeni nimic, pur si simplu sunt realist si posesor de Logan si stiu foarte bine ce inseamna un Logan chiar si 2.o 16 v in fata Toaregului.
              Nu contest performantele Loganului lui Flo dar nici nu pot sa-l ridic pe cele mai inalte culmi si sa admit acum ca este invicibil pe sosea(nu intr-o cursa de Drag) in fata oricarei masini Diesel pe care unii in trafic le conduc potolit fara sa-si arate muschii.
              Esti posesor de logan, dar nu 2.0 16v, ci de lesinatura de 1,5 scuza-ma ca ii zic asa dar nu uita ca si eu am un diesel care e mai tare decat loganul tau si tot e lesinatura pentru mine! Oricand, cu cea mai mare placere ma dau cu tine cu tuaregul cum vrei tu ! Din moment ce tu tot timpul conduc diesel, e clar ca buna ziua ca habar nu ai ce face o masina pe benzina, degeaba vorbesti de cuplu si magarii pentru ca turele fac diferenta, iar tu nu ai cum sa intelegi pentru ca ai DiESEL!!! Si imi mai ziceai sa te las o tura cu masina mea...?
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Mu bucur pentru tine ca ai masina "perfecta", eu raman cu lesinaturile mele cu care imi fac treaba.
                Cred ca si posesorii de FERRARI "tremura" cand te vad pe drum.
                Bafta !!!
                sigpicFast&Furious
                Team CSR
                Logan Club CLUJ

Comment

• devine penal... 2 masini identice cu 2 soferi destrul de priceputi au facut comparatia din film... altceva ce mai vrei...

e mura-n gura... nzn-ule lasa-l pe fast sa fie el cu diesel... si fast lasa-l pe nzn sa fie cu benzina...

si fast uite-te la tot filmuletul ala si fi atent cat de mult te ajuta cuplul...
                  "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Nu m-am suparat si nici nu ma supar stai linistit, chiar daca acum conduc diesel am condus si benzinare adevarate(FERRARI TESTAROSA - vreo 3 luni zilnic+ multe altele.......)si stiu ce inseamna o masina puternica din toate punctele de vedere.
                    Last edited by FastFurious; 18 December 2012, 20:37.
                    sigpicFast&Furious
                    Team CSR
                    Logan Club CLUJ

Comment

• Unde dai si unde crapa. Ce-s cu aluziile astea de 2 bani? De unde ai dedus tu ca masina mea este perfecta sau ca este cea mai tare? Te superi degeaba, asa cum faci tot timpul cu toata lumea.

Comment

• 2007 Volkswagen Touareg V6 TDI - full technical specs sheet, including performance data, economy and emissions, dimensions, weight and engine particulars.

suta in 9 secunde ce o fi asa special ? e lesinat

Comment

• Are cuplu ...te baga in scaun ..inseamna ca trage . Ca are cuplu pe o plaja de 1500 ture nu conteaza =>Trage...(touaregul)

Chiar sunt curios ce senzatie este in masina lui Florin
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                            ŞI EU. După ce am condus diesel de 2.2 destul de mult şi loganul diesel de 70 cp resoftat cu săptămânile când trec la 1.6 16v parcă cine ştie ce maşină conduc, zici că sunt copil mic la volan după ce nu l-am mai condus de o lună timp în care am condus numai diesel. Abia aştept să vină ziua când rămâne pe mâna mea 1.6-ele, dieselul e comod prin oraş dar per total e leşinat, prefer 1.6-ele la orice oră.
                            Prin comparaţie atv-ul meu are 400 cmc, 30 de cai şi pe asfalt mă face o sportivă de 125 cc, eu am cuplu, motoreta de 125 are ture, asta e diferenţa, pe asfalt nu fac nimic cu cuplul meu. Pe teren accidentat e ca un diesel. Eu prind maxim 90 la oră, mobra 110... Plus că atvul are 300 de kg, mobra.. cât o avea, nici pe jumate... E fix acelaşi lucru ca şi situaţia de faţă.
                            Last edited by ionescu liviu; 18 December 2012, 21:12.
                            http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                              http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=153384

Man, nu are ce sa fie special 0-100 km/h: 8.90 s si top speed 205 km/h...Doar lui fast i se pare special, de fapt cand te urci din 1,5 dci in 3.0 v6...cred si eu ca e special...

Originally posted by lau911 View Post
                              Are cuplu ...te baga in scaun ..inseamna ca trage . Ca are cuplu pe o plaja de 1500 ture nu conteaza =>Trage...(touaregul)
                              Deaia am zis eu ca nu stie ce in seamna benzina, dar el nu ca batman batman ferrari. Dieselul e doar inselator si foarte lejer, atata tot.
                              Senzatia...iti dai seama ce iti creste inima cand vezi ca un ML-ul...

Originally posted by ionescu liviu View Post
                              ŞI EU. După ce am condus diesel de 2.2 destul de mult şi loganul diesel de 70 cp resoftat cu săptămânile când trec la 1.6 16v parcă cine ştie ce maşină conduc, zici că sunt copil mic la volan după ce nu l-am mai condus de o lună timp în care am condus numai diesel. Abia aştept să vină ziua când rămâne pe mâna mea 1.6-ele, dieselul e comod prin oraş dar per total e leşinat, prefer 1.6-ele la orice oră.
                              Prin comparaţie atv-ul meu are 400 cmc, 30 de cai şi pe asfalt mă face o sportivă de 125 cc, eu am cuplu, motoreta de 125 are ture, asta e diferenţa, pe asfalt nu fac nimic cu cuplul meu. Pe teren accidentat e ca un diesel. Eu prind maxim 90 la oră, mobra 110... Plus că atvul are 300 de kg, mobra.. cât o avea, nici pe jumate... E fix acelaşi lucru ca şi situaţia de faţă.
                              Ai dreptate, dieselul e lejer, e linistit, deaia imi place si mie sa merg la drum intins cu 407-le, plus ca are un consum care iti convine...
                              Dar cand vine vorba de alergat...fara benzina, nu ai nici o satisfactie.

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                                http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=153384

Daca erai atent mai cu o pagina sau doua in urma vedeai ca eu discut de alta motorizare si alt an de fabricatie care difera "putin" fata de ce ai aratat tu in link.
                                Mai mult de atat citeste cu atentie si vezi ca nu am zis ca ii special.
                                Si sa nu uitam un lucru:Toti comentati doar ce va inchipuiti, eu am fost pasager in dreapta in masina lui Flo la antrenamentele de la ultima etapa de Drag si conduc Tuoaregul de ceva vreme, deci nu imi dau cu parerea fara sa stiu realitatea.
                                Last edited by FastFurious; 18 December 2012, 21:43.
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google