Acu imi place 2,0 )
Ms 41 nzn Logan 2000 16v
Collapse
X
-
-
Sunt curios daca ii va placea cu 4 persoane, schiuri etc...Attached Fileshttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
-
ce conteaza rotile cat de frumoase sant ..ce e sub capota e bazasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Masina este un proiect reusit dar tare sunt nedumerit ce faci cand mergi cu ea la ITP. Eu sunt de acord cu modificariile aduse la o masina dar legile sunt foarte limitate cand vine vorba de modificari.
Sa nu-mi spui ca schimbi motorul pentru a te duce la itp....real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postdoar n.o sughita...
Originally posted by mc_alienu View Posturate sunt jantele alea... zici ca sunt gogosari... :|
Originally posted by PRESTIGE View Posttare asta)
Cum sa se descurce....? La asa motor...;)
Cand vin la mures ma dai si pe mine o tura?)
Si o linie sa ma umilesti)
Originally posted by lau911 View Postce conteaza rotile cat de frumoase sant ..ce e sub capota e baza
Originally posted by dan.moraru View PostBuza de pe bara fata este de pe Megane-ul Coupe?Poti pune cateva poze mai clare?Mersi.
Originally posted by ion_R5 View PostAmuzant comentariul de mai sus "urate sunt jantele alea... zici ca sunt gogosari... :|" - 'gogosarii' fiind anvelopele...Originally posted by Edward_DK View Postmacar n-ai table
Originally posted by cosmindan View PostMasina este un proiect reusit dar tare sunt nedumerit ce faci cand mergi cu ea la ITP. Eu sunt de acord cu modificariile aduse la o masina dar legile sunt foarte limitate cand vine vorba de modificari.
Sa nu-mi spui ca schimbi motorul pentru a te duce la itp....http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostMasina este un proiect reusit dar tare sunt nedumerit ce faci cand mergi cu ea la ITP. Eu sunt de acord cu modificariile aduse la o masina dar legile sunt foarte limitate cand vine vorba de modificari.
Sa nu-mi spui ca schimbi motorul pentru a te duce la itp....
la motor, ca restul e cat de cat compatibila (farurile si stopurile mai sunt o problema, insa minora in comparatie cu motorul)sigpic
Comment
-
Nu dezbate prea mult subiectul asta ca si asa am intrebat prea mult legat de inspectie.
off- si eu am facut inspectia cu un parbriz facut varza.
Ideea si intrebarea se referea daca nu cumva are remuscari cu privire la inspectie.
Masina este oricum bestiala si va face valuri pe la concursuri.....pacat ca nu este 4x4 ca sa puna mai bine puterea pe asfalt, nu ca acum nu o face .real power..... diesel power by
Comment
-
N-are de ce să aibă remuşcări atâta timp cât nu pune în pericol viaţa cuiva prin aceste modificări. Remuşcări ar trebui să aibă cei care au frânele varză de exemplu, la tot felul de cazane, şi iau itp-ul pe bani...
Eu am văzut cum la o dubă sprinter de vreo 12 ani sau mai mult, avea mulţi kilometrii, adică era cam neîngrijită, frâna un angajat de acolo cu o coadă de mătură pe rolele acelea de test, pt roţile spate, că duba nu avea niciun fel de frână pe spate..... Deşi banuiesc că era pt frâna de mână totuşi...
Şi nu mă feresc să spun asta pe forum, de parcă mai sus puşii nu ştiu ce se întâmplă....
Comment
Comment