Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata super!
    Bv tie!
    O masina completa, din toate punctele de vedere.

PS: ai pastrat Ac-ul?

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
      @Matheo, am sa las fata inca vreo 20-30 mm si spatele la fel, imi place ca masina sa fie mai ''in bot" daca ma intelegi ce vreau sa zic...
      Suspensia a fost nici mai mult nici mai putin decat...4058 lei fara manopera ca am montat-o eu.
      Deocamdata nu stiu cum se comporta pentru ca nu am fost cu ea decat 1 km, maine am sa refac unghiul de fuga, si apoi plimbari. Nu voi putea sa o folosesc in conditii maxime din motive meteo nefavorabile. Asteptam PRIMAVARAAAAA
      Meserie,vrei "in bot" sa puna mai bine jos
      Vezi ca refaci geometrie,acum apare Dsign si te corecteaza
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
        Arata super!
        Bv tie!
        O masina completa, din toate punctele de vedere.

PS: ai pastrat Ac-ul?
        Multumesc Cezar de aprecieri, acum da, pot zice ca e completa si are tot ce imi trebuie mie...
        Ac-ul e functional,doar tre sa montez o conducta care am modificat-o...
        Originally posted by matheo66c View Post
        Meserie,vrei "in bot" sa puna mai bine jos
        Vezi ca refaci geometrie,acum apare Dsign si te corecteaza
        Bre, eu zic cum stiu, voi tre sa vedeti si sa intelegeti ce trebuie;))
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Frumoasa masina Sa ai grija de ea
          Si ms pt arcuri

Comment

• Ataat Flo....mi-a placut sa stam de vorba..masina nota 20..pacat ca nu am avut timp de o tura..te asteptam la Mioveni la vara...sa ne revedem sanatosi...si muuulta bafta.
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Trage destul de bine masina,multumesc pentru plimbare
              Sa ne vedem si data viitoare la fel de NESERIOSI
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• o poza de la mine, sa ti minte cu cine nu ai vrut sa te dai
                Attached Files

Comment

• Frumoase astea albastre ...
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• am avut onoarea sa merg in masina cu Flo si pe langa felul cum trage am ramas mega surprins cum s-a comportat suspensia la 180 km/h in curba de 45 grade ..face toti banii

Comment

• Una mai frumoasa ca alta
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• ce v-ati mai distrat weekend-ul asta!!!se pare ca ai intaratat lumea cu 2000cc astia ai tai ) .sunt curios acum cate loganuri vor mai aparea cu cilindreea asta pentru ca se pare ca este senzatie.
                        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Felicitari pentru masina ! Arata foarte bine masina iar ceea ce ai realizat la ea este WOW !

Sa o plimbi cu placere in continuare si sa ai grija de ea.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Originally posted by Cosmin-Poe View Post
                            Frumoasa masina Sa ai grija de ea
                            Si ms pt arcuri
                            Merci , sa le folosesti cu placere.
                            Originally posted by florin_dnf View Post
                            Ataat Flo....mi-a placut sa stam de vorba..masina nota 20..pacat ca nu am avut timp de o tura..te asteptam la Mioveni la vara...sa ne revedem sanatosi...si muuulta bafta.
                            Chiar s-a terminat prea repede, nu a fost timp de toate si mi-e ciuda, parca as mai fi stat. Asta e, las' ca vin eu la voi si ne dam
                            Originally posted by matheo66c View Post
                            Trage destul de bine masina,multumesc pentru plimbare
                            Sa ne vedem si data viitoare la fel de NESERIOSI
                            Oricum, eu ma bucur ca a mea e mai joasa de cat a ta Toate cele bune NEseriosule
                            Originally posted by geo_ultras View Post
                            o poza de la mine, sa ti minte cu cine nu ai vrut sa te dai
                            Nu e vorba ca nu am vrut, dar nu e loc de linii acolo, si in plus, Cosmin a vazut ce aderenta am la start cu gume de strada.
                            Originally posted by RobertDH View Post
                            Frumoase astea albastre ...
                            Daa, ti se pare)
                            Originally posted by cos_min_i View Post
                            am avut onoarea sa merg in masina cu Flo si pe langa felul cum trage am ramas mega surprins cum s-a comportat suspensia la 180 km/h in curba de 45 grade ..face toti banii
                            Cosmin, ma bucur ca am putut sta de vorba si ma bucur mai tare ca te-am dat o tura(in speranta sa te vad cu altceva in loc de 1,6). Oricum trage bine si masina ta, dar e loc de mai bine tot timpul...
                            Originally posted by Christnacht View Post
                            Una mai frumoasa ca alta
                            Merciii...
                            Originally posted by bitza_bik View Post
                            ce v-ati mai distrat weekend-ul asta!!!se pare ca ai intaratat lumea cu 2000cc astia ai tai ) .sunt curios acum cate loganuri vor mai aparea cu cilindreea asta pentru ca se pare ca este senzatie.
                            Probabil vor mai aparea, dar unii pun alt motor doar sa fie in tema, nu ca ar folosi la ceva...

Originally posted by B-53-SDP View Post
                            Felicitari pentru masina ! Arata foarte bine masina iar ceea ce ai realizat la ea este WOW !

Sa o plimbi cu placere in continuare si sa ai grija de ea.
                            Merci tare mult man de aprecieri si vorbele bune...
                            Totusi, merci ca nu mi-ai furat jantele )
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• O masina facuta cu bun gust si dupa pofta proprietarului.felicitari pentru investitie si munca depusa ca sa o aduci in stadiul asta.
                              Jos palaria!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google