Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata bine bine. Jantele alea...
    sigpic

Comment

• RESPECT Florine ....fain merge masina si ffff fain arata bafta maine
      ...de doi lei :p

Comment

• I-ai rupt pateul?
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Merci Mishule , ma bucur ca iti place...

Matheo...da, mi-am rupt un burduf la planetara, si ceva s-a stricat pe la directie ca trage a dracu dreapta...Dragul s-a tinut pe o pista de mers cu a3a maxim 30-40 de km/h, gropi, rupturi, sparturi si alte minuni...m-am dat in 2 zile , 7 sau 8 run-uri, ceea ce trebuiau sa fie vreo 40... Cel mai bun timp a fost de 15.5 , cu 60ft de 2.3 si viteza de iesire 142...! Imi pare rau ca am chinuit masina, imi pare rau ca am rupt slikurile, si imi pare rau ca am mers degeaba pana acolo! Dar asta e, daca nu mergeam poate imi parea rau si asa).
          La grupa mea au fost masini de 14 secunde vreo 3 sau 4 bucati...deci erau slabe sanse sa ajung pe podium...Am picat in semifinala cu o honda s2000 de 240cp stok si tractiune spate...pe 1-2-3 eram in fata dar la sfarsit a venit glont pe langa mine...asta e. Sa speram ca la Turda in 14 iulie va fi bine, ca altfel ma las de meserie!
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Faza cu asfaltul de proasta calitate o mai auzisem si de la altii insa au fost mai inspirati si si-au luat si gume de strada la ei ca sa nu isi rupa degeaba slick/semislick.Oricum...important e ca ai fost si te-ai dat.
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• honda e honda Florine ... mai ales s2000 ( dar ce ai cautat in grupa cu ea?)
              Oricum e foarte bine ... la curse asa este ..rupi masina si bagi bani dupa ) sau te lasi de ele

Comment

• S2
                - intre 1591 cmc si 2200 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD asta doar daca au fost grupele ca la Tulcea

Comment

• Dacă ai pierdut o bătălie, nu înseamnă că ai pierdut războiul. ÃŽn sportul ăsta se investesc destul de mulți bani, timp și nervi. Dacă vrei să continui, suntem cu ochii pe tine . Spor!
                  I don't ride low, I fly high...

Comment

• Originally posted by Alex_MIU View Post
                    Faza cu asfaltul de proasta calitate o mai auzisem si de la altii insa au fost mai inspirati si si-au luat si gume de strada la ei ca sa nu isi rupa degeaba slick/semislick.Oricum...important e ca ai fost si te-ai dat.
                    Pai daca puneam gumele de strada era si mai rau, nu aveam aderenta absolut deloc! Aici marea problema a fost pista extrem de rea!!!
                    Originally posted by cos_min_i View Post
                    honda e honda Florine ... mai ales s2000 ( dar ce ai cautat in grupa cu ea?)
                    Oricum e foarte bine ... la curse asa este ..rupi masina si bagi bani dupa ) sau te lasi de ele
                    Asa au fost grupele...exact cum zice PiciuX mai jos.
                    Originally posted by PiciuX View Post
                    S2
                    - intre 1591 cmc si 2200 cmc NA , tractiune fata FWD si spate RWD asta doar daca au fost grupele ca la Tulcea
                    Originally posted by Macs View Post
                    Dacă ai pierdut o bătălie, nu înseamnă că ai pierdut războiul. ÃŽn sportul ăsta se investesc destul de mulți bani, timp și nervi. Dacă vrei să continui, suntem cu ochii pe tine . Spor!
                    Nu ma plang de nimic, sa nu intelegi gresit, mi-e putin ciuda doar ca am chinuit masina, din moment ce esti organizator de drag, tre sa stii ca vin masini acolo, nu carute, si tre sa le oferi un loc bun de accelerare si franare...! Sa nu mai zic cum era franarea...
                    Stiu mult prea bine in ce m-am bagat, si merg pana la capat. Nu am de gand sa ma las, doar nu am tras atata degeaba.
                    Attached Files
                    Last edited by FloNZN; 17 June 2013, 18:51.

Comment

• Stai asa ca iti face Lau un calcul repede la turele alea si iti spune viteza care o aveai...vreo 170 cam asa .
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Nu are ce sa imi faca, inainte sa imi mearga km, daca ti-i minte foloseam gps-ul pe post de km, si daca nu ma inseala memoria fura aprox cu 3-4 km indiferent de viteza.

Comment

• Originally posted by Alex_MIU View Post
                          Stai asa ca iti face Lau un calcul repede la turele alea si iti spune viteza care o aveai...vreo 170 cam asa .
                          200 in cap are la 5900
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• bv man. imi place ca n-o tii de bibelou, si imi place, recunosc, motorul ala

Comment

• Care bibelou man, doar nu am pus motorul sa ma uit la el...Adevarul e ca o ingrijesc, o curat/spal destul de des, nu imi place sa o vad plina de praf atat interior cat si exterior, desi la ora actuala e plina de tantari si praf, nu am avut timp de la oradea de ea...Am facut tot posibilul sa aibe putere, stabilitate , franare, confort! Vreau sa ma bucur cat mai mult de ea, asa ca voi merge in concediu, la plimbare, la legale sau ilegale si oriunde va fi nevoie...chiar si la piata dupa un kg de rosii sau dupa o paine

Comment

• exact ce spuneam. ai de gand sa mai urci in putere? turbo sau un compresor? mai ales ca 2.0 a fost si turbo din fabrica?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google