Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• N-a curs asa mult incat sa aprinda becul. Oricum, cand se aprinde becul e mult prea tarziu pentru motor.
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• la mine a fost instanta treaba ... nici nu am aterizat bine ca am oprit si motorul ...
      daca nu s-a aprins a scapat ... dar ce cauti fara scut ?

Comment

• Nuuu...uleiul a curs tot din motor in aprox 15 min...nu a fost asa mare gaura.
        Mi-a fost lene sa pun scutu, acuma nu mi lene)
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Ieri si astazi am facut 21 de run-uri pe pista de la Campia Turzii la Transilvania Drag Race 5...in total Locul 2 la S2.
          Best time a fost 15.4, benzina amara si pista putin in panta si-a spus cuvantul...
          Nu am folosit semi-slicurile decat 2 ture, pentru ca ambreajul da semne de oboseala si nu am vrut sa il prajesc pentru ca se apropie concediul, si banii trebuiesc repartizati...
          In grupa am avut o honda civic 2.0 201 cai, honda s2000 cu care am mers in finala de 241 cp, bmw urs 2.0 150cp, alfa romeo 1,4 turbo 150cp, mazda mx3 1,8 v6 cp si inca 2 masini care chiar nu mi le mai amintesc...oboseala de 2 zile e grava...Daca primesc poze si filme, o sa le postez aici
          Attached Files

Comment

• Felicitari!
            Asteptam si niste filmulete daca poti sa faci rost.
            MY CLA

Comment

• Felicitari !!!
              sigpicFast&Furious
              Team CSR
              Logan Club CLUJ

Comment

• Bravos neseriosule
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• Nu vreau sa fiu rau, dar...credeai ca poti pune vre-o problema s2000-ului ?))) nu!

Oricum felicitari pentru participare
                  My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• La o astfel de cursa poti pune probleme oricui! Totul depinde de cat de dibaci esti la plecare, la mestecat cutia, etc. Daca ratezi o treapta si mai ratezi si plecarea, ai pierdut cursa.

Felicitari Flo
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
                      Nu vreau sa fiu rau, dar...credeai ca poti pune vre-o problema s2000-ului ?))) nu!

Nu vreau sa fiu rau dar...vre-o se scrie corect vreo.

@ Flo cum s-a terminat cu s2000 ? pe film vad Honda 1/2 masina in fata.

Comment

• Cu semi-slick nu i-ai fi pus probleme ceva mai mari?
                        MY CLA

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
                          Bravos neseriosule
                          Merci meserieee !
                          Originally posted by andrei_mircea View Post
                          Nu vreau sa fiu rau, dar...credeai ca poti pune vre-o problema s2000-ului ?))) nu!

Merci, dar ai fost rau degeaba...ia citeste unpic mai jos.
                          Originally posted by dsign View Post
                          La o astfel de cursa poti pune probleme oricui! Totul depinde de cat de dibaci esti la plecare, la mestecat cutia, etc. Daca ratezi o treapta si mai ratezi si plecarea, ai pierdut cursa.

Felicitari Flo
                          Foarte foarte corect, dar pacat ca unii vorbesc fara sa gandeasca. Merci domnu
                          Originally posted by alessandro View Post
                          Nu vreau sa fiu rau dar...vre-o se scrie corect vreo.

@ Flo cum s-a terminat cu s2000 ? pe film vad Honda 1/2 masina in fata.
                          La oradea cu smi slik-uri era aproape o masina intre noi, aici, fara semi slik erau aproape 2 masini intre noi...M-am dat si cu semi slik, dar cand am simtit ca ambreajul nu e in apele lui, am zis sa nu-l prajesc de tot ca vine concediu si nu e chiar efinache Oricum S2000 e S2000 iti dai seama, 241 cp stok, tractiune spate...oricum e bine, la anu daca va mai fi S2000 sper sa ma apropiu de el mai tare
                          Originally posted by PRESTIGE View Post
                          Cu semi-slick nu i-ai fi pus probleme ceva mai mari?
                          Uite, am zis mai sus faza cu semi slik-urile...

Comment

• Honda am vazut ca apierdut mult pe plecare...scotea fum. Nu stiu motorul caruia dintre voie se aude dar tare frumos mai suna.

Comment

• Evacuarea lui se aude tare de tot )...plecarea o avea buna de tot, era cu semi slik.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google