If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sper s-a ne intalnim mai des,place masina,trage,nu la potential maxim duminica,dar sunt multi factori care te pot da in jos 0,4 sec.,eu unu nu sunt fan 402m nu stiu cum se mananca,dar imi pare presiunea in roti prea mica...acuma tu sti mai bine,ai testat in mai multe feluri.Te astept cu un 13+
Sper s-a ne intalnim mai des,place masina,trage,nu la potential maxim duminica,dar sunt multi factori care te pot da in jos 0,4 sec.,eu unu nu sunt fan 402m nu stiu cum se mananca,dar imi pare presiunea in roti prea mica...acuma tu sti mai bine,ai testat in mai multe feluri.Te astept cu un 13+
Azi am dus masina la medic, nici o eroare, nici un minus nicaier...DAAAAAR in drum spre medic, nu mi-a mai intrat in treapta 2 :| Mai mult ca sigur a fost din cauza cutiei, mai ales trepidatile si zmanciturile alea la schimbatul treptelor...
13+ pe aspirat scot greu de tot, foarte mici sanse, dar sub 15 tre sa scot 100% si pentru asta astept editia 6 de anul asta de la Campia Turzii
La anu facem soft pe stand alone...nu ma mai complic cu alte chestii
Numai bine man, si mi-a parut bine de cunostinta!
O fi luat prea multa a2 cu japca la viata ei cutia ....distractie placuta :
scos cutia ,pus cutia ,desfacuta ,refacuta ,tot nu merge .....mama lor de cutii de renault
iti dai seama .....poate simte ca una are co mai mare )cu o unitate sa fim seriosi ...astea sunt ...mofturi pentru mine . eu ii bag benzina de unde apuc ce o fi si ii dau talpa de nu stie de ea , merge ceas
Astept cu maaare interes weeckend-ul...
Acum o sa vad daca cutia de viteze si ambreajul fac echipa buna...
De prin martie, daca Doamne Doamne ajuta, scadem sub 15 secunde, pana atunci vom vedea ce facem sambata si duminica...
Au...ce-i pe aici
Masina se prezinta exceptional, consuma putin, trage bine, baga caldura, baga racoare, totul bine si frumos...
Am pus finala stok, noua de megane, nu se mai aude nimic, decat filtrul de aer care suna frumusel Rotile de iarna sunt sus, si suspensia ridicata 2.5cm... Am ramas uimit cum se comporta suspensia ridicata, KW ma uimeste pe zi ce trece! Daca o mai ridic vreo 2 cm, e ca o suspensie stok
Avem si full led in afara de becul de ceata...Multumri Streulea!
Prin februarie masina va merge la vopsit, dupa ce iese de la vopsit va intra la doctor, cand va iesi, va iesi ceva interesant
Pana una alta, cateva poze...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment