Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nuanta asta este cea mai buna varianta dupa parerea mea...
    Attached Files
    MY CLA

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
      Si mie.
      Ce-i mai faci acum?

PS: era pacat daca o vindeai!!!
      Stiu senior ca era pacat, nici nu vreau sa ma pun in situatia in care as fi fost acum. Masina e la vopsit, in culoarea originala, pentru ca e destul de frumoasa si nu e greu de intretinut...Culoarea la jante o schimb si aia, multi si-au facut jantele aurii pe orice fel de masina/culoare si acum mi se pare ca s-a cocalarit culoarea, cred ca o voi face ceva gen prima poza cu subaru sau ce a pus PRESTIGE...

Originally posted by PRESTIGE View Post
      Nuanta asta este cea mai buna varianta dupa parerea mea...
      Merci man, o sa caut culoarea si mai mult ca sigur ceva de genu va fi...
      Nu am ce culoare sa le fac, mi-ar place negru, dar intr-adevar nu e prea buna ideea....
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Pana la urma le-am facut negre...m-a luat slabiciunea, prima reactia nu a fost una placuta, dar cand am vazut cum se vad in mers, am ramas surprins si incepe sa imi placa din ce in ce mai tare...
        Masina in mare a iesit bine, sa zicem ca sunt multumit 60%, necesita polish, iar jantele vor fi resablate si revopsite...
        Attached Files
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
          iar jantele vor fi resablate si revopsite...
          Asta e partea cea mai tare ! presupun ca alta culoare decat negru !
          sigpic
          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Foarte frumoase jantele,parerea mea e sa le lasi pe negru,arata foarte bine,bafta in continuare.

Comment

• Arata bine cu jantele pe negru , desi am spus ca nu va da bine pe negru ... Masina e superba , mult succes cu ea pe viitor ....

Comment

• Superba masina! Cred ca ar merge o dunga rosie pe cantul jantei.

Comment

• Repet, negrul este rezervat jantelor din tabla... Astea ale tale cer o culoare ca lumea, nu negru. E parerea mea.
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• fa-le rosii si pune la oglinda un stegulet cu steaua si dute cu ea(masina) in giulesti sa isi dea oamenii cu parerea daca e frumoasa asa )
                    Its just a car ...

Comment

• Arata mortal!!! Felicitari

Comment

• Aratau spectacol inainte .
                        Si jantele si masina in combinatie cu ele ... parerea mea e ca trebuia sa le lasi cum au fost
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• @ FloNZN - cand te plictisesti de negru, vopseste-le in alb. Sau cel mult un galben Porsche. Atunci chiar va arata "racing".

Negru chiar nu e pentru jantele de aliaj. Sper sa nu le tragi vreo dunga rosie cum recomanda cineva mai sus, ca o sa arate "pitzi"

Comment

• de ce doar 60%?ce n a iesit bine la masina?
                            AdY_JmL_2015

Comment

• Mai nimic .Lacul e coaja iar rotile par a fi table.
                              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Arata bine flo ! ! ! Ce difuzor de aer ai montat pana la urma???
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google