Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi plac foarte mult cum ai facut rotile, nu stiu de ce lumea considera ca negrul ar trebui sa fie rezervat doar tablelor. Personal, imi place mult mai mult negru mat. In orice caz, arata foarte bine. Felicitari
    PS: fa ceva cu stopurile alea, strica rau aspectul masinii (cromul din interior).
    sigpic

Comment

• Jantele negre, eu am zis de ceva timp ca daca sunt cu spite rare arata bine pe negru.

Comment

• Exact, sa se vada discurile. Eu am vazut cateva modele pe negru care sunt grave rau de tot...
        Personal, modelul lui de jante imi place foarte tare. Daca era si pe 16/17 si negru mat...i le cumparam
        sigpic

Comment

• Culoarea jantelor am schimbat-o pentru ca am fost o inspiratie buna pentru restu tunerilor care au aplicat-o pe orice coaja de masina si pe orice culoare, nu conteaza ca nu se pupa una cu alta, iar asta m-a facut sa schimb culoarea...acum mi se pare ciudata culoarea.
          Negrul l-am ales de la subaru, la fel ca si auriu, si degraba nu o mai schimb, albe nu le fac pentru ca nu e masina de rally si alta culoare sa fie in ton cu albastru nu vad sa placa ochiului meu...
          De vopseaua masinii ziceam ca sunt multumit 60 % pentru ca la banii care i-am dat ma asteptam la mai mult...
          Vopseaua necesita polish, iar aripa spate stanga trebuie revopsita pentru ca a sarit lacul intr-un punct cat unghia...
          Mie imi place combinatia negru cu albastru chiar mai tare decat ma asteptam...
          Ma bucur ca va place, iar celor carora nu va place, imi pare rau
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Mie imi plac,foarte frumoase
            http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

• Si mie imi place cum a iesit mai ales jantele da poate majoritatea au dreptate ca negru nu e pentru jantele de aliaj...dar mai depinde si de model..

Comment

• Mie imi place cum a iesit. La fel si jantele ca nu trebuie sa sara in ochii politiei.

Sa schimbi chederul ala de la sofer ca e cutat de tot.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• +1 pt jante.
                  In ton cu masina.

Comment

• Originally posted by B-64-MVP View Post
                    Arata bine flo ! ! ! Ce difuzor de aer ai montat pana la urma???
                    Merci man...am montat unul din plastic, dar nu original...e bun si asta Merci de sfaturi si indrumari!
                    Originally posted by aleXpeed View Post
                    Mie imi place cum a iesit. La fel si jantele ca nu trebuie sa sara in ochii politiei.

Sa schimbi chederul ala de la sofer ca e cutat de tot.
                    Politia e pe primul loc acum...
                    Il schimb ca ma deranjeaza la ochi de fiecare data cand ma urca in masina
                    Va multumesc tuturor de vorbele bune...
                    Momentan astept megasquirt-ul si dupaia mai vedem...

Comment

• tinand de ce ai sub capota ....
                      20140316_005.jpg

eu zic ca merita sa faci un upgrade la ceasuri !
                      Last edited by tica eugen; 16 March 2014, 17:58.

Comment

• pai ce au asa deosebit ceasurile astea de clio? ca scrie acolo 250? eu zic ca nu prea se potrivesc la logan....
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• E degeaba bordul ala...am 250 in bord si nu ajung acolo nici la vale...cam aiurea

Comment

• Motor de megane , ceasuri de clio ....

e bine de stiut ca merge !
                            sigpic
                            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Imi place ce ti a iesit pana acum . ms2 fara turbo e ca berea fara alcool .

Comment

• is curios cati cp pierde aspiratul la o conversie din ECU de fabrica in MS )
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google