Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tudor eu stiu unde e
    florine arata super bine , foarte frumoasa masina abia astept sa imi iau si eu pe masina si sa le montez foarte frumos fratica , sa le uzezi sanatos si in conditii de siguranta
    Its just a car ...

Comment

• ms ms domnilor....le uzez stati lin...
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Radule din cate imi aduc eu aminte te-am vazut in cluj p la mine p la bloc (manastur, tasnad) si o data seara p la 11 prin iclanzel, prin trecere nu..?
        2004 Dacia Logan 1.4MPi
        2006 Dacia Logan 1.5dCi
        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• acum ma pot lua la intreceri cu multi...:Pcare cred ca au masini....tari...oricum...sunt ft multumit de arcuri....

Comment

• Vezi vezi sa nu patesti si tu ca si tavi (unzomby) )

PS: H&R dauneaza grav pedalei de acceleratie:P
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

• tudorik..da-ti peste gura...

Comment

• hahahaa..... H&R
                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

• Flo vezi cand mergem la nationala dar si la regionala, ne intalnim si mergem deodata dar incearca sa nu apesi cum trebuie acceleratia ca ma lasi la km distanta..hai ca vorbim.te astept sa imi arati cum se comporta masinuta cu noile suspensii.a da si nu uita ca trebuie sa uzi suspensiile:P.
                  Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• lasa ca vom merge deodata baietii din cluj daca vin ..si care vin trec prin tarnaveni si vom merge deodata ;)
                    Its just a car ...

Comment

• Arata frumos
                      Ai grija cu prelungirea

Comment

• Prezinta ceva la aspect cu arcurile astea ;). Frumos, imi place! Si cum zice Tudorik, nu te increde niciodata prea mult ca tot atunci se intampla, cand esti atent si nu risti ajungi oriunde cu bine ;).

Comment

• lasa radu tata ca stabilim noi la regionala in 19 iulie la ce ora ne intalnim sa mergem deodata.abia astept si regionala si nationala:P
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• @dj_dragos....stai lin ca nu te las in urma...o sa mergem ca domnii..la consum...
                            @spark88...ms...prelungirea inca nu mi-o facut probleme...desi azi am fost la munte..am urcat pe un drum unde ziceam..:acuma freaca...si nu freca...lasa ca am eu grija de toata masina...;)
                            @bibi...acuma eu stiu ca ale tale lasa masina dublu decat a mea...dar eu nu vreau sa ma scuture..oricum si astea is umpic rigide,adica nah...pe drum mai naspa ma duc lejer cu 50...scot consum,protejez bucse etc)sper sa nu imi creeze probleme;)
                            Sunt foarte multumit de arcuri...le recomandsi imi pare bine ca nu am luat weittec

azi am avut ocazia sa le si testez....nu regret nici o secunda ca am dat 625 lei pe ele....fac minuniam scos si consum de 5,7 de la huedin la tg-mures...nu lasam sub 90 in curbe)si normal ca nu era fortat motoru)...
                            imi place ca nu se inclina...nu comenteaza nimic masina...daca ar putea vorbi.....:-"cred ca ar zice multe))
                            Last edited by FloNZN; 3 July 2009, 22:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• uite ma ca nu sunt zgarcit :P ... si trebuie sa mi-o dai mie sa fac o tura ca sa ma conving ... ) ... arata bine masina cu arcuri :>

Comment

• Nepoate ff tare, altfel te vede lumea acuma dar take care;) feliicitari hai noroc si la mai mare ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google