Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• problemaaaa.....:|

veneam dinspre tg mures spre ludus...si un bou cu o dacia papuc intra pe o strada fara sa semnalizeze....toti pun frana si in fata mea era o duba care nu avea stopuri pe frana....si cand l-am vazut eu era prea tarziupoc...viteza nu aveam...am avut 40 ca era aglomeratie...au puscat air-bag-urile...m-a ars tare la mana stanga...asta e...am ramas ca ne facem masinile sa nu mai vina politie si alea alea...ala avea numai stopu din stanga spart...atata tot...am poprnit sa vin din nou spre casa si la 60 ma trezesc cu capota pe parbriz...poc si parbrizu...acuma tre sa iau spoiler,capota,parbriz si faruri ca li s-au rupt clemele....ma ajuta careva cu niste faruri cu angel dinalea cum au aparut acuma la 300 de lei sau cat is...?spoiler si capota imi fac rost ieftine...airbag din dreapta poate iau,sau il imbrac in piele....in loc la volan,iau unu sport ca oricum airbag-u nu face nimicde asta m-am convins singurdaca aveti ceva idei sa imi dati sau sfaturi...astept...
    Attached Files
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Sorry de masina ta. Parca este sezon . Haide capu' sus si apuca-te de treaba.

Numai bine.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Imi pare rau ptr. NZN-ule , daca ai nevoie de piese cum ar fii parbriz, capota trigar, spoilar si faruri stock te pot ajuta eu dar sunt sh sti u

PS: AIR BAG-urile sofer + pasager le poti imbraca in piele....

PS2: Din poza vad k farurile nu sunt sparte, nare rost sa dai bani si p ele, clemele le poti inlocui si cu o placbanda prinsa in pocnituri...

PS3: Daca ai nevoie de ajutor sunama si te ajut si cu montarea pieselor indreptat si alea alea... gratis
        Last edited by Tudor_cj; 17 August 2009, 22:23.
        2004 Dacia Logan 1.4MPi
        2006 Dacia Logan 1.5dCi
        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• tudor ms mult de tot...esti un mare domn....cred ca o sa imi trebuiasca parbriz de la tine...spoiler am gasit la dezmembrari in mures la 50 lei...capota 200 lei...farurile au clemele rupte...dar imi iau delea cum are keanurev...stii uh de care...

Comment

• Bine ca nu ai patit nimic, tabla se repara, tu sa fi sanatos.
            Bafta cu reparatia.
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

• Interesant.Ma tot uit la poze si ma mir ca au sarit airbag'urile.Ai simtit ceva?Te'ai dat cu capu de el?Mi se pare aiurea de tot,la BBI nu i'au sarit cand a avut accident si a fost mult,mult mai rau sifonata decat a ta.
              Cumpar volan de Duster

Comment

• ms baieti...miercuri ma duc sa cumpar piese si ce mai trebe ca sa pot incepe...
                am avut centura....si eu si mama....si deaia u sarit...daca nu aveam centura nu sareau...da nu mai vreau air-bag in veci vecilor...eu is ft ars la mana stanga si pe mama a ars-o la fata,dar nu tare...:|
                Last edited by FloNZN; 17 August 2009, 23:27.

Comment

• pacat ptr accident ! nu zii ca nu mai vrei airbag-uri ca sunt de mare folos in multe cazuri ! Ma bucur ca ai moralul ridicat si nu eziti sa incepi imediat reconditionarea..
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• maine desfac spoileru sa vad ce am pe dedesupt....miercuri sper sa ajung sa iau tot ce trebuie...dupaia sus cu ele....vopsit si gata...aaa....cu ocazia asta o sa va pregatesc o mica surpiza...

in legatura cu frana din spate...nu se poate face ca la vechile dacii sa poti face sa prinda odata cu alea din fata...?daca aveam frana buna si pe spate ma opream...dar la ce frane de c***t are loganu....
                    Last edited by FloNZN; 18 August 2009, 01:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Imi pare rau pentru cele intamplate

Comment

• daca iei faruri angel eyes macar fa-le negre
                        daca ai nevoie de sfaturi da un semn
                        http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• Daca iti prindea frana de pe spate la fel de bine ca cea de pe fata te intorcea si loveai cu lateralu masina din fata ta.

Oricum nasol...sper sa o repari cat mai repede si nu mai mere incet ca de aia ai facut accident )

PS: sa ne ti la curent cu ce faci la masina
                          ...de doi lei :p

Comment

• Nasolica! Oricum nu e chiar rau! Pune airbagurile inapoi ca poate alta data nu va fi impactul la 40km/h si atunci isi vor face cunoscuta utilitatea. Bafta cu reparatia!

Comment

• @liculicu...farurile s-au rezolvat...ms;)
                              @mishu...nu intram cu lateralu stai linistit...si cand reglezi o frana o reglezi ca sa nu prinda la fel numai ca la logan pe spate nu prea prinde...
                              @bibi...nu stiu daca le mai pun sau nu...am inteles ca sunt scumpe si ca imi va trebui ceva calculator de airbag...

Comment

• Varuuu sa inebunesc ma.stii ca in ziua aceea ne-am intalnit prin iernut eu mergeam spre mures tu veneai dinspre mures.asta da,cand te astepti cel mai putin.imi cer scuze ca nu am raspuns la tel dar nu erau telefoanele langa mine,le-am fost uitat in masina.ma bucur ca ati scapat teferi.lasa varu ca masina o faci tu acum cum iti place tie;).bafta si grija mare pe viitor
                                Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google