Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @dragos....10 mii tura)
    @spark....e colant lipit
    @Mitru...gandeste-te ca masina asta ma satisface din toate punctele de vederedeci iti dai seama....:P
    @KRY...ms tare mult.....
    ms mult baieti....maine mai pun poze cu ea curata si ma bucur ca va placee\/
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Pe asta recunosc ca nu am mai auzit-o. Sa ne-o arati din toate pozitiile pls!

Comment

• Nota 10 farurile dau foarte bine cu capota si cu platfonu;) eu zic sa pui o dunga cromata la linia dintre negru si albastru))
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

• ohoho......
          Foarte faina schimbarea colega!
          Buna treaba!
          Misto de tot!
          Mi se pare mie, sau ai si xenoane?
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• ce-mi place cum arata cu Bad Boy Look! In Mures ai facut operatiunea?Cat te-a costat?Ceva detalii? ... Un singur lucru nu-mi place,plasa de la bara..ii prea deasa zici ca-i de tantari,in rest ii super!
            Cumpar volan de Duster

Comment

• Originally posted by MS 41 NZN View Post
              grila se rezolva si aia cat de curand....si astept sa vina stickerele cu logan cup ...sau cum le zice la alea...
              mai multe poze cand e curataaaa!!
              foarte faina masina nzn-ule, la ce bani face tipu ala prelungirea de capota? :P

ce numi place plasa din spoilar de jos, puteai sa pui o plasa de mcv... era mai ieftina de cat plasa aia din piata...

app las-o asa nu pune stickere cu logan cup is kichi p o masina de familie, daca era de raliu daa..... bafat man
              2004 Dacia Logan 1.4MPi
              2006 Dacia Logan 1.5dCi
              2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• In sfarsit pozele...

Hai ca arata bine ... O iesit bine .

Mai ai cate ceva de facut, dar vad ca a fost folositor accidentul )

Bravo.. Felicitari pentru schimbari.

Sa o mai lovesti
                sigpic

Comment

• Felicitari ,arata super , dar nr. ala de inmatriculare ce e cu el ?? e cam ciudat...
                  sigpic

Comment

• @keanu...nunu multumesc...fara crom...
                    @sibiene....ms...si da...am si xenon...tre sa merg undeva sa-mi regleze farurile ca bat aiurea
                    @soboBN...am facut-o la mine...un prieten la garaj are un mic service,dar repara masinile si le vopsteste mult mai bine ca la service-uri...garantez!!!pai nu stiu cat m-a costat pt ca am avut mai multe....:Pin total am platit cam 10 milioane pe piese vopsea tot ce o continut reparatia....+farurile si xenoanele 5 mil....si am mai dat inca 5 manopera
                    @tudor....plasa imi place mai multsi stickere ma mai gandesc...vezi ca iti fac o vizita cat de curand...posibil luni!
                    @iamagi...acuma asteopt sa vina unu sa imi dea una in spate sa fac clean si sa pun spoiler de PH2))...
                    @fane...numaru e un colant lipit
                    mai pun cateva poze...:>sper sa va placa...
                    Attached Files

Comment

• tia iesit super felicitari si bafta si cu spate fal ca merita....
                      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• @florin...ms mult de tot...nici tu nu esti mai prejos...bafta si tie

Comment

• bad boy look, foarte mishto ti-a ieshit partea fatza !!
                          Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Imi spui te rog ce fel de jenti ai, ca tare imi plac? Bineinteles si unde se gasesc? Eventual un pret chiar si aproximativ.

Comment

• @groza...ms
                              @mitru...am wolfrace black toyama,au fost 14 milioane cu tot cu transport si le-am luat de pe net,dar nu mai stiu sigur de pe ce site...

Comment

• scoate becu ala de pozitii din far si pe spate in loc de 1.6 MPI pune 1.4 sau 1.2 sa moara aia cu mertzane ))
                                florine arata super bine .. super fain .. nota 10 ;) stiam ca va iesi frumos ;;)
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google