If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@FOF-ule....cu cea mai mare placere...in afara de remapare mai am inca ceva...multi km)
@jocker-e...ms...cand o sa mor de plictiseala,asa o sa fac cu siguranta)
f bine ti-a iesit masina, felicitari, arata super mai ales bara de MCV si capota prelungita. Cred ca ti-ar mai trebui niste oglinzi de MCV sau prestige si ala e . spor la modificari si ne vedem la Cluj
nu mai sta la relanti...ce-i de facut?am mers la un prieten si a zis ca e posibil sa se fi dereglat relanti-u....am luat jos filtru de aer,capacu...si mi-o marit relanti-u...dar tot nu e bine....cand e rece motoru nu sta deloc si cand e cald sta la 1500....ce sa fac?
am mai patit odata asa,am mers la dacia si au zis ca e filtru de aer,l-au schimbat si a mers...pana acum...au trecut cam 20 de mii de km...:|ma ajutati...?
mishu....si aia e posibil sa am errori...dar problema sta in felu urmator...cristi e plecat in nu stiu ce tara...:|
daca era filtru de aer de bai,eu zic ca fara filtru trebuia sa mearga...si tot nu sta nici cu filtru jos...
acum am si o trancaneala...care nu stiu de unde vine...se aude de la motor...de sub motor...nici nu stiu...se aude ca si cum as avea o spartura in toba doar ca mai subtire...si se aude in fiecare treapta...dar prea putine sanse sa fie toba...voi ce zice-ti?
vezi sa nu fie motorasul pas cu pas,ia si u de pe alta masina corpul clapeta cu totul si vezi daca merge e cel mai usor de vazut sau senzorul de turatie...poate fi una din astea doua,eu lam schimbat motorasul da mie mi se oprea motorul in relanti,sau statea turata.bafta.
am mai aparut un sunet...:|care banuiesc ca e de la pompa de apa...masina asta e nebuna rau...luni o duc la dacia service sa si-o bata de.....si sa ma sune cand nu mai are nici o problema...marti ma duc la capitala...deci daca ma vede careva,bagati-va pe mine,da-ti flash-uri,claxonati...ca numa asa va vad
mishu...nu cred ca ma duc ca numa ma enerveaza masina,nu sta la relanti si scoate tot felu de sunete...zici ca conduc o masina din 70,nu din 2005:|
pe marti-miercuri va pregatesc o surpriza,asta daca imi rezolva aia masina...
numai bine
nu mai sta la relanti...ce-i de facut?am mers la un prieten si a zis ca e posibil sa se fi dereglat relanti-u....am luat jos filtru de aer,capacu...si mi-o marit relanti-u...dar tot nu e bine....cand e rece motoru nu sta deloc si cand e cald sta la 1500....ce sa fac?
am mai patit odata asa,am mers la dacia si au zis ca e filtru de aer,l-au schimbat si a mers...pana acum...au trecut cam 20 de mii de km...:|ma ajutati...?
Flo fi atent aici, este senzorul de turatie my friend. Aceeasi simptoma am patit si eu la a mea. In special cand motorul este rece se oprea de nici nu stiam ce sa-i fac. Pune mana si curata-l, este o treaba de 15-20 minute.
Ce ziceai de capitala ??? Cand ? Cum ? Unde ? Cat ?
@cristi...o duc maine la dacia...NZN-u are mai multe chichite care trebuie rezolvate...marti pe la 19-20 tre sa fiu in bucuresti...la un chef de la volksbank...nu stiu inca daca o sa stau acolo peste noapte...o sa particip la chefu ala si atat...noapte va trebui sa ma intorc...:|
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment