If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@cosmin....pe marti-miercuri o sa fie gata...abea astept,nu mai am rabdare)
@alex...dada,asa vreau sa le schimb cu unele pe 16
@dreamster...ms ms...trebuia sa vi la mine la o poveste...
@radu...pai gandeste-te odata ca ma grabesc foarte tare)
ti-am zis ca vreau sa pun jantele tale pe masina mea ca nu stiu cum dau ... nu cred ca vin prea frumos sau nu stiu ...ne intalnim odata si vedem
daca prinzi o ocazie buna da-le
Ma Tibi drag, acum e timpul sa mai postez si eu pe threadul tau.Masina e super faina,astept si eu cu nerabdare sa vad produsu finit ca si asa mi te tot lauzi cu bolidu tau,vreau sa-l si vad finis,iar in legatura cu jantele ce vrei sa-ti pui?puneti ceva daca iti pui cu buza mai umflata,nu fi nebun ca ar arata super fain.parerea mea
Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
,astept si eu cu nerabdare sa vad produsu finit ca si asa mi te tot lauzi cu bolidu tau,vreau sa-l si vad finish,iar in legatura cu jantele ce vrei sa-ti pui?puneti ceva daca iti pui cu buza mai umflata,nu fi nebun ca ar arata super fain.parerea mea
dragos...nu vreau sa ma cert cu tine,dar la ideea cu laudatul nu esti tu in masura sa comentezi,parerea mea...aaa,nu am bolid.
BA ce esti nebun, ca eu am glumit doar,dar daca tu te-ai simtit ofensat de ce am postat eu , atunci nu mai are rost sa spun nimic.Atat spun ca nu a fost sub forma de repros
Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
astazi am schimbat niste piese la masinuta si pe aceasta cale multumesc DACIASHOP:
discuri brembo ventilate VAN,placute ferodo premier,etrieri van,bujii beru ultra x titan,capete bara moog...
franarea e mult mai buna,chiar se simte...
bujiile la fel,motorul se tureaza mai usor si e mai bunicel relantiul...
capetele de bara....sper sa tina
@matheo...sa stii ca imi plac tare...se simte bine diferenta...
@fane...a fost cosmar sau......?))
@cristi...lasa-ma ca le-am rupt ieri pana le-am probat)ms ms
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment