If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Florine, nu-i bai!
Si eu am fost nevoit sa " tunez" poarta de la socrul meu, pentru ca nici eu nu mai puteam sa intru!!!!!!!!!!!
Ce urmeaza la poetbagaj?
Bafta!!
@vyp....H&R cu o spira jos,amortizoare monroe pe gaz scurtate...
@sibianu...asa am facut si eu...lopata,harletul,si la treaba....s-a lasat cu cateva bataturi,dar macar e in curte la portbagaj se face clean si reparatii ,ca a dat nenea cu umpic de rugina...
@unknown...folia aia e pusa acolo cu un scop!daca te uiti la paginile din spate o sa vezi!
@ms spark....curand va fi inca unpic mai low....si sa vad atunci cum mai intru in curte
florine la tine deja e un fix cu furatul peste 20km
dupa cum ai mai zis la mine pe topic deduci ca acuma masina are top speed mai mic decat stock .
PS. pune de kart...dar pana la brasov trebuie sa schimbi cu altele...
nu e nici un fix...am zis doar adevarul.si stii prea bine si tu cat si cum fura.nu ma mai contrazic cu tine ca nu are nici un rost!daca vrei la cj,luam un gps si mergem cu masina si vedem cat fura
nu nu , eleronu trebuie sa ramana acol
1.daca ai familie mai pui hainele la uscat pe el cand esti in deplasare
2.castigi 6 cai putere cel putin din el la viteza mare 200+
3.se uita fetele dupa masina , doar e tunata
hai spor la treaba florine , frumoasa masina , hai prin tarnaveni :P
nu nu , eleronu trebuie sa ramana acol
1.daca ai familie mai pui hainele la uscat pe el cand esti in deplasare
2.castigi 6 cai putere cel putin din el la viteza mare 200+
3.se uita fetele dupa masina , doar e tunata
hai spor la treaba florine , frumoasa masina , hai prin tarnaveni :P
ai uitat un lucru....stabilitate crescuta la viteze de peste 200/h
vin,cand am timp...
Vreti sa va schimbati anvelopele pentru a va pregati de noul sezon? Fie pentru vara fie pentru iarna, acest calculator va ajuta sa determinati compatibilitatea intre dimensiunile anvelopelor curente si cele pe care intentionati sa le achizitionati sau daca anvelopele sunt compatibile cu un anumit tip de jante.Acest scenariu determina compatibilitatea intre anvelope cu caracteristici diferite.
eu am pus pe a mea 205/55/16 ...
Notă: Modificarea anvelopei va afecta indicaţia vitezometrului!
Când vitezometrul indică 50 km/h viteza cu care rulaţi este de fapt de 50,84 km/h
Când vitezometrul indică 90 km/h viteza cu care rulaţi este de fapt de 91,50 km/h
fata de 185/65/15...
portbagaj clean si eleron m ingropat primeste si masinuta mea ca merita ...dar dupa salariu ...
nu e nici un fix...am zis doar adevarul.si stii prea bine si tu cat si cum fura.nu ma mai contrazic cu tine ca nu are nici un rost!daca vrei la cj,luam un gps si mergem cu masina si vedem cat fura
era vorba de kilometrajul la o masina stock ...mai mult de 10km nu fura.
si stock ai diferente de km fata de gps.
uitate`te la linku`l pus de un coleg mai sus...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment