Mai e pana la axa..momentan ma gandesc sa vand jantele..sa trec pe 15 ca nu se mai poate..aseara era sa raman iar fara talon..a3a oara
Logan 1.4 ( Castigator Campionat Cea Mai Tare Evacuare Editia 2011/2012 ) )
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Sunt in dilema rau de tot...le-as vinde nu le-as vine..si daca le vand si pun pe 15 as vrea ceva usor gen ATS DTC da nu sunt bani..pe langa imi plac mult si astea pe 17 ca model si cum vin pe masina.E chestia a dreaq)Last edited by al!n; 24 August 2010, 21:33.
Comment
-
Poi de tras trage binisor si cu jantele astea da se vede dif intre astea si alea de tabla(sunt mai grele cu 3kg decat tablele).De cuncurs...nu prea vad farmecuLast edited by al!n; 24 August 2010, 22:16.
Comment
-
-
lasa rotile mari ..16-17 ..astea sunt pentru baietii care nu au potential la motor ..asteptam o pereche pe 15 cu gume 195/50 sa vezi atunci ce trage masina ... mai sunt si alte jante in afara de ATS ...
Eu tot astept sa te dai cu unul cu altul sa vedem diferenta de serpi ...
Comment
-
Sunt jante cosmine..da cam greu ceva pe 15 sa imi placa.
O sa ma dau dar dupa ce pun rotile de tabla.Si eu sunt curios.
Comment
-
-
Originally posted by cos_min_i View Postlasa rotile mari ..16-17 ..astea sunt pentru baietii care nu au potential la motor ..
Uita-te Aline la anunturi ca gasesti cateva pe 15, vezi daca gasesti aici sau pe patru tuning jante ATS dintr-alea cum se puneau pe Golfurile 2, arata super.
Comment
-
Sa sti alexe ca ma orientasem spre ats cup..si daca as lua le-as face albe.Sunt si usurele din cate am inteles..6.5kg.Dar parca tot nu e ce imi place mie.
Intai sa ma decid daca le vand pe asteaLast edited by al!n; 25 August 2010, 16:55.
Comment
-
alexutzu:o sa mai raman cu astea pana fac rost de bani sa iau unele calumea
Raoulz:ms,bafta si tie
Comment
Comment