Logan 1.4 ( Castigator Campionat Cea Mai Tare Evacuare Editia 2011/2012 ) )

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai e pana la axa..momentan ma gandesc sa vand jantele..sa trec pe 15 ca nu se mai poate..aseara era sa raman iar fara talon..a3a oara
    AG 16 Y M A

Comment

• sa vezi ce urata o sa ti se para de la astea mari sa treci la 15 )))
      AdY_JmL_2015

Comment

• Sunt in dilema rau de tot...le-as vinde nu le-as vine..si daca le vand si pun pe 15 as vrea ceva usor gen ATS DTC da nu sunt bani..pe langa imi plac mult si astea pe 17 ca model si cum vin pe masina.E chestia a dreaq)
        Last edited by al!n; 24 August 2010, 21:33.
        AG 16 Y M A

Comment

• pai sa treci de la 17 la 15 o sa ti se para cam ciudat,nasol si cu politia asta...jantele arata bine pe masina eu le-as pastra nu as schimba niciodata 17 cu 15 mai ales ca spui ca masina trage bine cu ele,dar cum de nu am vazut masina la nici o sectiune de concurs?bafta in continuare...

Comment

• Poi de tras trage binisor si cu jantele astea da se vede dif intre astea si alea de tabla(sunt mai grele cu 3kg decat tablele).De cuncurs...nu prea vad farmecu
            Last edited by al!n; 24 August 2010, 22:16.
            AG 16 Y M A

Comment

• -ba baieti da' rotile astea nu par sa fie pe 15'

-ce ai nene ca le'am pus si noi de proba acu sambata noaptea sa ne vada gagicile

-bai pramatiilor,nu incercati sa fentati organu' ca va iau talonu
              Last edited by adi90; 24 August 2010, 22:29.

Comment

• lasa rotile mari ..16-17 ..astea sunt pentru baietii care nu au potential la motor ..asteptam o pereche pe 15 cu gume 195/50 sa vezi atunci ce trage masina ... mai sunt si alte jante in afara de ATS ...

Eu tot astept sa te dai cu unul cu altul sa vedem diferenta de serpi ...

Comment

• Sunt jante cosmine..da cam greu ceva pe 15 sa imi placa.
                  O sa ma dau dar dupa ce pun rotile de tabla.Si eu sunt curios.
                  AG 16 Y M A

Comment

• lasa mai aline ca ne dam amandoi dupa ce pui rotile de tabla dar mai alea sa schimb eu distributia si pompa de apa...si apoi ne dam ca si io sunt curios.
                    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Dap..mor de curiozitate.Oricum o sa fie strans intre noi.
                      AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                        lasa rotile mari ..16-17 ..astea sunt pentru baietii care nu au potential la motor ..
                        Aaadica...

Uita-te Aline la anunturi ca gasesti cateva pe 15, vezi daca gasesti aici sau pe patru tuning jante ATS dintr-alea cum se puneau pe Golfurile 2, arata super.
                        Attached Files
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Sa sti alexe ca ma orientasem spre ats cup..si daca as lua le-as face albe.Sunt si usurele din cate am inteles..6.5kg.Dar parca tot nu e ce imi place mie.
                          Intai sa ma decid daca le vand pe astea
                          Last edited by al!n; 25 August 2010, 16:55.
                          AG 16 Y M A

Comment

• eu ti-as zice sa ramai cu rotile astea ca dau ff bine pe masina...da cum stiu ca ai ceva probleme cu capu si vrei tu neaparat masina asta sa fuga cel mai bine iti iei ceva pe 15...ats...speedline
                            low....&.....slow

Comment

• Foarte bine arata masina,bafta in continuare.

Comment

• alexutzu:o sa mai raman cu astea pana fac rost de bani sa iau unele calumea
                                Raoulz:ms,bafta si tie
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google