Logan 1.4 ( Castigator Campionat Cea Mai Tare Evacuare Editia 2011/2012 ) )

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te banuiesc de ATS-uri la discount si nu mi-ai zis cumva sau ce? Vezi ca Loganu' e reisar d-ala cu grade pe umar ca-n armata iar ca gusturi muzicale nu mai zic.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Alex_MIU:Hai mai rpd in tara sa facem treaba.
      CRISTYpuff.Ms pufi,sa vedem
      aleXpeed:nup,nu imi mai iau roti acu.
      AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
        Te banuiesc de ATS-uri la discount si nu mi-ai zis cumva sau ce? Vezi ca Loganu' e reisar d-ala cu grade pe umar ca-n armata iar ca gusturi muzicale nu mai zic.
        Nu ii plac astea el se da la dalea cu nume mai scurt ;)
        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• deci ai facut totul cum te-am invatat ??? Rezultatele vad ca te bucura si asta ma bucura si pe mine !

Comment

• Da Cosmin,am facut exact cum ai zis.Imi place maxim cum sta masina si cum se comporta,nu e rigida deloc si chiar se tine bine pe curbe,pacat ca acu nu ma mai ajuta cauciucurile(kormoran)).Ms inca o data.
            Oricum o sa mai tai o spira din arcuri,dar la vara.
            AG 16 Y M A

Comment

• Aline in curand poate ii aducem un fratior lu` YMA asta rosu` ) misto masina ta
              nu exagera cu dimensiunea pozelor din semnatura .

Comment

• vine barza??
                sigpic

Comment

• AlexRo : Da ma da nu seamana...a ta o sa fie cioroi.Sper sa il iei.treci si la masina calumea,la logan
                  marius-MSY:Vine barza cu cioara
                  AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by nikuniku
                    chestie verificata chiulasa 1,4 rectificata 0,5 mm pe un logan cu AC soft stok si cu GPL inainte de rectificare pe GPL se dabia mergea daca dadeai drumu la AC acum nu se mai simte cand dai drumu la AC si fuge de draci mananca

Sigur ca da...
                    Se simte si la 16v 105, daramite la 1.4, cu tot cu micile modificari.

Comment

• hai ba baga poze cu noutatile alea rotunde...sa vaza si poporu
                      low....&.....slow

Comment

• Capace reising din fibra de sticla. Nu poa' sa tina omu' un secret.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• O sa pun dupa ce le vopsesc.Ca mai tre aranjate pici pe colea.
                          E vb de ATS DTC 7jx15 et 40
                          AG 16 Y M A

Comment

• ats ma ?
                            hmm...hai cu ele pe bolid

Comment

• Hmm imi tre si cauciucuri..dupa regionala de la brasov cred ca o sa le pun.pana atunci am timp sa le aranjez.
                              AG 16 Y M A

Comment

• iar ai dat ma banii pe prostii?offf,nu pot sa te las cateva zile singur ca numa d-astea faci. sa le stapanesti sanatos.
                                [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google