Te banuiesc de ATS-uri la discount si nu mi-ai zis cumva sau ce? Vezi ca Loganu' e reisar d-ala cu grade pe umar ca-n armata iar ca gusturi muzicale nu mai zic.
Logan 1.4 ( Castigator Campionat Cea Mai Tare Evacuare Editia 2011/2012 ) )
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Alex_MIU:Hai mai rpd in tara sa facem treaba.
CRISTYpuff.Ms pufi,sa vedem
aleXpeed:nup,nu imi mai iau roti acu.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostTe banuiesc de ATS-uri la discount si nu mi-ai zis cumva sau ce? Vezi ca Loganu' e reisar d-ala cu grade pe umar ca-n armata iar ca gusturi muzicale nu mai zic.
Comment
-
Da Cosmin,am facut exact cum ai zis.Imi place maxim cum sta masina si cum se comporta,nu e rigida deloc si chiar se tine bine pe curbe,pacat ca acu nu ma mai ajuta cauciucurile(kormoran)).Ms inca o data.
Oricum o sa mai tai o spira din arcuri,dar la vara.
Comment
-
AlexRo : Da ma da nu seamana...a ta o sa fie cioroi.Sper sa il iei.treci si la masina calumea,la logan
marius-MSY:Vine barza cu cioara
Comment
-
Originally posted by nikunikuchestie verificata chiulasa 1,4 rectificata 0,5 mm pe un logan cu AC soft stok si cu GPL inainte de rectificare pe GPL se dabia mergea daca dadeai drumu la AC acum nu se mai simte cand dai drumu la AC si fuge de draci mananca
Sigur ca da...
Se simte si la 16v 105, daramite la 1.4, cu tot cu micile modificari.
Comment
-
Capace reising din fibra de sticla. Nu poa' sa tina omu' un secret.
Comment
-
O sa pun dupa ce le vopsesc.Ca mai tre aranjate pici pe colea.
E vb de ATS DTC 7jx15 et 40
Comment
-
Hmm imi tre si cauciucuri..dupa regionala de la brasov cred ca o sa le pun.pana atunci am timp sa le aranjez.
Comment
Comment