manuta lui e custom bre,nu are cum sa faca asa ceva custom...
Logan 1.4 ( Castigator Campionat Cea Mai Tare Evacuare Editia 2011/2012 ) )
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Revin si eu.
Am vopsit capota.Vopsita arata cam aiurea asa mare, nu exista echilibru intre capota si bara fata.Parea bara prea ingusta, am mai taiat din capota.
Revopsit bari fata,spate.
Comment
-
Originally posted by al!n View PostRevin si eu.
Am vopsit capota.Vopsita arata cam aiurea asa mare, nu exista echilibru intre capota si bara fata.Parea bara prea ingusta, am mai taiat din capota.
Revopsit bari fata,spate.
Comment
-
nu era mai misto asa? ( e grelutz, dar eu zic , ca arata misto )
ps: am exagerat cu fagurele alea dar e facuta la repezeala :P" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Mie unu nu prea imi place.M-am gandit inainte daca modific ceva la bari si am ales sa le las asa.
Jantele chiar nu stiu, o sa dau o fuga pe la Craiova dupa cauciucuri.Prin Pitesti nu am gasit nimic.
Comment
-
E destul de lunga.Cu vro 2cm mai jos decat prima linie de pe far.Mie nu mi se pare mai scurta decat la tine, probabil ca ai dunga de la grila mai ridicata.
Nu stiu cand am sa pun jantele pentru ca nu am cauciucuri.Last edited by al!n; 21 April 2011, 20:57.
Comment
-
-
lasa bara asa,e urata in ambele VT...
zi,cand iti trimit acsu?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Comment
Comment