Alex_B-63-XKN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alex_B-63-XKN

Am o Dacia Logan 1.6 16 V de culoare GRI metalizat .Nu am vrut a inceput sa bag bani in motor sau interior sau exterior...si miam imbunatatit sistemul audio .Acum sunt dispus sa cumpar Angel Eye +Kit Xenon si Stopuri Clare si mai vreau o remapare.Am sa pun cateva poze cu AUDIO
    Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Car

NU am putut intra aseara sa pun pozele calmativa
    Attached Files

Comment

tare de tot pozele. Multumim

Comment

da stiu ) ms ms da nu mere sa incarc nus ce are:|

Momentan nu pot sa pun poze ....trebuie sami reformatez calculatorul
        Last edited by B-63-XKN; 18 April 2009, 11:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

gata merge acum

primele boxe

Si wooferu nu e luat din Big ,lam luat de pe net Be-loud
          Attached Files
          Last edited by Cezar; 18 April 2009, 12:43.

Comment

Nu va mai certati. Cosmine, lasa-l mai usor ca e inceparet.
            XKN bine ai venit pe forum.

Comment

Imi cer scz Cezar.
              @xkn - portbagajul este shaved sau e facut in photoshop. Nu de alta dar nu ai specificat nimic de el ! S-o stapanesti sanatos ! Vorbim dupa orele 17.00. Te asteptam
              Last edited by Cezar; 18 April 2009, 14:39.
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Frumoasa masina imi place cum ai prins statia in masina ,cat te-a costat da face (curat )capota portbagaj?

Comment

Mersi Cezar pt intampinare

As vrea sa-mi cumpar niste distantiere de la pilot dar am un prieten care sia pus pe alta masina cu 5 prezoane si sa rupt distantierul ...eu cred ca exista alta explicatie nu neaparat ca este periculos cu ele ,probabil nu la prins bine ,voi ce-mi sugerati?
                  Last edited by B-63-XKN; 18 April 2009, 20:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

inca cateva poze cu my ride.Ii cumparasem niste boxe Pioneer pe spate CELE DIN POZE
                    Attached Files

Comment

Apoi...astea
                      Attached Files

Comment

Frumoasa masina din cate poze am vazut cu exteriorul, ma intereseaza sa-mi spui unde ti-ai facut grila de jos din spoilerul fata si cat a costat. Astept un raspuns!!!
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Se da bara jos ,decupezi cat doresti si pui plasa,nu ma costat decat 1 ora si putina rabdare.

Te pot ajuta eu
                          Last edited by B-63-XKN; 19 April 2009, 10:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Frumoasa. Sunt invidios pe motorizarea ta. Arata super cu portbagajul clean !!! Cum se aude subwooferul ala ? Da detalii despre statie ......
                            Numai bine !!!
                            sigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos arata foarte bine,frumoasa bara fata ai,de unde ai copiat-o ?Spor in continuare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google