f. frumoasa.. si eu sunt invidios pe motorizarea ta...eu am 1.6 ma rog... e bine.app.cati km ai ? ai terminat rodajul, sau ti l-a facut din fabrica..pentru ca laureate, prestige de la 1.6 in sus si 1.5 dci au rodajul facut din fabrica..ai grija la capace
Alex_B-63-XKN
Collapse
X
-
Rodaju din fabrica, kilometri la bord am 18 mii 700 , si wooferul se aude foarte bine dar statia pe care o am nu dezvolta 200 de wati RMS cat are wooferul
detalii staie -- http://www.be-loud.ro/produse/Amplif...neer/GM-3300T/Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Foarte frumoasa masina, sa te bucuri de ea si spor la tunarit...
Comment
-
Multumesc Domnul Felix ,Portbagajul e facut in paint de mine Apropo... cine ar vrea sa-mi spuna cum ar vrea sa arate masina ca modificari exterioare (PORTBAGAJ CLEAN sau Modificari bara sami trimita o poza pe id de mess :aly_funcky@yahoo.com si va pot da poza cu modificarile care mi leati cerut (pentru o idee personala ,CUM AR ARATA daca ias pune sau ias taia ETC)Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
salutare la toti m-am intors,si nu cu mana goala :P cu poze noicu toate ca nu am mai vrut sa am acest cont din unele motive dar sper ca ne vom intelegeSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
1.6 16V ?cpAttached FilesSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
ce sa intelegem de aici? ca ti-ai "colantat" etrierul cu brembo , ca ti-ai lipit si-un sticker cu f 1 , ai montat si portbagajul , ai reusit sa montezi si aeratoarele la stergatoare si un vt de incepator ?sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Maistoru si toti ceilalti stati linistiti ca nu aveam intentia sa pun poze editate si sa cred ca veti crede ca e adevarata .am pus cateva pze de idee, folie nu vreau momentan sa-mi pun...the joker daca nu poti sa vorbesti civilizat si fara misto... eu zic sa nu mai iti dai parerile tale la my ride eu nu cred ca tiam vorbit la my ride al tau asa...ani de acasa...Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
bai nene , eu am scris ce-am vazut! cumva nu e adevarat?? daca nu esti in stare sa pui poze sa explici ce ai vrut sa exprimi prin ele e problema ta si toti pot trage concluziile proprii
ps. nu-mi explica mie cum e treaba cu anii de acasa
ps2. cum sa nu pui poze needitate cand aia ultima se vede cu ochiul liber ca e VT ( pe langa needucati ne crezi si prosti cumva ? )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment