Alex_B-63-XKN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu stiu cine ti-ar putea face un astfel de soft...PLus de asta, ar fi scump.
    De banii aia mai repede ii iei altceva.

PS: nu uita ca este benzina. Nu prea se merita resoftarea la asa ceva.

Comment

• La km aia din bord (postarea nr. 88/poza nr. 3) nu o adadea nici neamtu'. Hai sa fim seriosi. Aia inseamna ca masina a facut in medie 900 de km pe luna de cand a fost scoasa pe poarta fabricii...
      sigpic

Comment

• re

KM parcursi sunt reali daca vrei sa ne intalnim sa vezi in ce stare este masina ca sami poti spune cam cat de folosita a fost e ok;) am precizat ca fostul propietar imi este prieten asa ca s-ar putea sa stiu mai bine ca tine ce sa intamplat cu masina , cat despre Resoftare 250 de euro la DimSport si eu zic ca merita pentru ca se sinmt 5 cai in plus pe aspirat foarte BINE!
        Last edited by B-63-XKN; 1 November 2010, 23:15. Reason: adaugare
        Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

• Dimsport nu resofteaza Bora 1.6 benzina.
          Nu stiu unde se simt aia 5 cai f bine. Poate ii simt altii...

Comment

• re

Am vorbit cu DOC si mi-a spus ca da, exista si imi poate face el softul , vorbesc de acesti 5 cai pt ca am vazut diferente mari!

Comment

• Aoleo....daca tu esti sigur ca aia 5 cai fac diferente asa mari, fa o resoftare.
              Doar ca realitatea e alta.

Comment

• re

eu spun dupa cate am vazut ,eu zic ca asa e pe aspirat 5 cai se simt ,eu la logan am avut soft dimsport si 0-100 stok era undeva la 10 si ,4 secunde ,dupa resoftare a ajuns la 8 ,7,hai 9 sa zic ... deci io zic ca e ceva pe aspirat nu are cum sa nu se simta, si chiar si o secunda doar din resoftare conteaza foarte mult.

Comment

• Clar faceai cu 1.6 9 sec, doar din resoftare
                  Pe cuvant ca nu stiu pe ce lume traiesti...

Comment

• re

in fine poate tu sti mai bine ,eu spun doar din ce am vazut la mine la Clio rs al lui felix cand era odata aspirat si multe altele ;) eu stiu ca merita o resoftare .

Comment

• People buy power, but drive torque...
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• poze

da e foarte clar ca faceam cu 1.6 9 secunde ! exista si dovada ,am adus cateva poze noi,masina va arata cat mai repede posibil ca in poza 2...
                        Attached Files
                        Last edited by B-63-XKN; 10 November 2010, 11:06. Reason: adaugare

Comment

• re

Salutare , mi-am pus folie pe geamuri si sunt foarte incantat de cum da pe masina , voi reveni maine cu poze noi v-am spus acum ca nu mai am rabdare)

Comment

• re

am cumparat boxe noi pe 16,5 cm maine le montez sper sa se auda bine.
                            Attached Files

Comment

• re

Masina este de Vanzare acum cine este interesat lasati pm sau altceva.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google