mai jokere io nam nicio treaba si am spus ca ultima poza este edita este si normal ca fiecare are parerea lui proprie dar asta nu inseamnaca trebuie sa facem misto uni de alti daca ne respectam ,daca nu asta e alta treaba io vorbesc prietenste tu vad ca cauti sa te dai barosan ...nus poate nu teai ganditca alti poate au si ei parerile proprii despre tine nam nimic cu tine dar dati si tu seama ca nus asa de tampit ca sa va fac pe voi sa credeti ca imaginea aia e adevarata ,si de la inceput ai ajut ceva cu mine.Fiecare are masina lui si damblaua lui a ta e frumoasa in felul ei a mea lafel si la restu lafel ,dar spre deosebire de tine eu nu am facut misto.
Alex_B-63-XKN
Collapse
X
-
in fine,haideti sa nu mai continuam asa ,pana acuma mi-am cumparat si un filtru sport ,etrierele urmeaza sa le vopsesc galbene si vreau sa pun stiker negru cu brembo peste,mie unul imi place cum se vede si acum in prezent doar cu stiker.De filtru ce pot sa spun decat ca sunt multumit ,]i-am mai pus niste filtru prin interior pt ca stiu ca filtrle sport sunt mai mult daunatoare , se aude foarte frumos si chiar se simte ceva acolo si app am observat de cand am pus filtrul ca mi-a scazut relantiul de la 1000 la 500 si consumul este ceva mai mic.In rest la exterior inafara de stiker cu f1 team totul este stok.Urmeaza cat mai curand un soft Dimsport ori superchips si o evacuare sport .
Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Originally posted by ~DSE~ View Postnu stiu cati ani ai, dar ai scrantit-o rau de tot cu "limba romana" pe aici, ma dor dracu si ochii cat m-am chinuit sa citesc ce zici tu acolo :S
lenea e cucoana mare sa puna cate o cratima pe ici colo ca nu cred ca la 23 de ani sa nu stie sa scrie corect... in fine
ce s-a intamplat cu bara fata ca nu e tot aceeasi?
Comment
-
Originally posted by maistoru View Poste aceeasi originala. pozele in care aparea plasa erau procesate digital. in prima are plasa scoasa "la" fata" iar in a doua se vede unde a "decupat" stalpisorul de pe mijlocul ei.Originally posted by razvan_boss View Postnumai poze editate
Originally posted by liculicu View Postce s-a intamplat cu bara fata ca nu e tot aceeasi?
Comment
-
chiar e facatura poza cu bara...uitati unde se imbina "stalpul" de pe mijloc...e facut cu o culoare diferita fata de cea a barii .... nu te supara dar nu crezi ca e mai bine sa strangi un ban si sa faci ceva frumos ? sau macar o lasi asa...Multi am putea sa ne facem un bodykit in paint...si sa zic ca e custom facut la West Coast Customs
PS : Ce e cu culoarea aia rosie pe aripa stanga si bara ? si pe capota ?)
PS 2 : Intr-o poza jante negre...in altele sunt normale....traiasca maestru photoshopLast edited by Loganu; 31 October 2009, 20:49.
Comment
-
Daca cititi in pozele vechi veti vedea ca am spus ca este editate si am spus ca totul este STOK pe exterior inafara de ce am precizat stikereSubwooferul il vand are 250 de wati rms a mers in jur de 1 luna
Urmeaza soft si evacuare nu vreau sa umblu prea mult la exterior vreau si niste scaune Sparco ceva in genu B-48-CUP dar nu stiu deocamdata fac lucruri mai mici
Urmeaza soft si evacuare nu vreau sa umblu prea mult la exterior vreau si niste scaune Sparco ceva in genu B-48-CUP dar nu stiu deocamdata fac lucruri mai miciSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Mersi "Fane" oricum nu am avut intentia sa ma dau mare ca sunt adevarate pozele editate am spus clar la a doua pagina sau prima cred ca cine vrea sa le pun niste idei in phtsp sa vada daca arata bine masina cu sau fara... Nu ma laud eu vreau incet incet sa imi fac masina sa si traga daar si ca aspect.Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Originally posted by B-63-XKN View Posteste editate
lasati joaca putin si explicati-mi si mie o treaba.tu ai carnet? ai masina? masina e a ta? ai bagat bani in audio si in rest numai poze editate sau si audio-ul e la misto ? nu inteleg sincer. daca puneai pozele ca aveai idei cu ce sa faci, te apucai de ele. dar dupa fiecare poza tu veneai cu alta poza.
Comment
Comment