Alex_B-63-XKN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci sa iti explic eu cum sta treaba.El tot ce a facut la masina a facut din banii lui muzica,stickere,filtru,(urmeaza soft).
    Inca nu are carnet dar este foarte pasionat,chiar daca prin unele poze si prin limbajul pe care il foloseste pe forum pare unul la misto,este la inceput cu forumurile nu prea a inteles cum sta treaba,dar in scurt timp totul se v-a schimba.
    Masina cum am mai spus-o nu arata deloc a ''kitch'' chiar este foarte ingrijita.
    Imi este prieten din cauza asta mi-am permis sa raspund in locul lui.

Comment

daca iti e prieten predai si niste lectii de comunicare si bun simt !
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

daca nu are carnet, a cui e masina ?

si daca nu conduce, cum isi da seama de utilitatea unui filtru sport?

si daca nu are permis, deduc ca nu are 18 ani, de unde are bani ? oricum, stickerele erau cele mai scumpe.

o fac si eu pe naiva un pic

Comment

Eu nu iau apararea nimanui, si nu sunt atat de tare incat sa dau lectii nimanui(sfaturi da,ceea ce am facut deja).Mi se pare ca exagerati prea mult asupra varstei,si inca de la primul post ati ''sarit''pe el (si eu am trecut exact prin acelasi lucru',au fost cativa care si-au exprimat parerea proasta incercand sa indrepte ce era gresit la masina,si in timp s-a dovedit faptul ca masina avea potential),numai ca inceputul in orice ''chestie''este greu.
          Ma repet nu iau apararea nimanui.

Succes Alex!
          Last edited by Andrey RS; 3 November 2009, 20:33.

Comment

Merci,asta o sa imi fie invatatura de minte...Astept in continuare parerile voastre...
            Last edited by B-63-XKN; 3 November 2009, 22:15.
            Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

e ok sa incepi cu muzica. dupa aia modificarile majore. imi place, felicitari.
              cand iei carnetul ?

Comment

peste 3 ani muulttt...

Comment

inca o poza noo sa va arat ca e clean.
                  Attached Files

Comment

belea deflectoarele de la stergatoare...o sa ai o aerodinamica de invidiat

Comment

Va rog frumos sa pastrati limita bunului simt. Multumesc.
                      Joker, indruma-l, asa cum ai fost si tu indrumat. Iar tu Logane, lasa misto-ul. Spune-i ceva concret, si nu-l lua tot timpul peste picior.

Comment

Laso dracu de resoftare ca nu scoti mare lucru... apucate de strans banuti, fati un traseu cap-coada evacuare, axe, clapeta acceleratie, un ambreiaj sport si abia dupa un soft... asta ar fi sfatul meu... prieteni stiu de ce

Comment

bine ..lasand gluma la o parte...incearca sa strangi banuti si investeste in siguranta ta ( frane .. suspenise ..sau ceva la partea audio ...incet incet...sa iei permisu ..numai cheltui prae multi bani cu pitipoancele ..si investesti in amanta ta

Comment

mama cata rautate pe astia cu cupe luate pe pile,locuri pe podium pt exterioare,nu te enerva nepoate cu tunariti astia si fulgeratii,tot astia,stiu ei care,tu fa ce stii si cum vrea muschiuletul tau,dar cel mai bun sfat care l-am vazut pina acum a fost cel a lui GGI78 si sfaturi poti lua si de la Andrey RS sper sa nu al confund,restul e tacere!!!
                            baga bani,dar inainte de toate cauta sa te informezi pe forum ce e bine si ce e rau,sau daca e bine sau rau pt ce poate masina
                            toata stima si respectul pt masina ta,apreciez ca o intretii curata si sper sa iti iei si permisul cat de curind si din prima si de ce nu si o masina pe care sa fie trecut numele tau,sau chiar masina asta te are ca stapin,bv tie,daca gresesc te rog sa ma corectezi
                            p.s. - apropo cauta sa iti iei subwofer tot pioneer,ca din cate vad e blaunpunkt,iar blaupunkt + pioneer= sunet naspa,sincer,nu de alta dar e pacat de sunetul ala de subwofer sa se auda ca o tigaita sparta
                            stima si respect!!!
                            sigpic
                            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Re

M-iam facut un plan pt modificarile aduse pe parcurs a masini si m-am gandit asa pt inceput toba,traseul putin mai maricel ,soft ,prelungire fata de cauciuc,Discuri frana fata Brembo racing,etriere NU STIU SIGUR INCA CE ETRIERE SA-MI CUMPAR POATE MA AJUTATI VOI ,arcuri H&R ,si ceva sunet (250 wati reali).Momentan acesta este planul meu ,acum nu mai ramane decat sa strang bani si sa fac masina.Astept sfaturi de la voi!

Comment

re

salut am reusit sa-mi fac remaparea merge foarte foarte bine, daca vreti sa vedeti cam cum trage http://www.youtube.com/watch?v=8w1IQ...131431&index=3 plecarea a fost lesinata dar 0-100 masurat ia undeva la8,7 SEC. am pus si cateva poze cu masina astept si parerile vostre.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google