Alex_B-63-XKN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut. Acum i-ar sta bine si cu niste arcuri , facandu-i remaparea o sa te gadile talpa pe curbe
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Felicitari Alex,masina arata si chiar trage foarte bine...vezi ca am o clapeta pe acasa.

Comment

e super tare masina imi place tineo tot asa.

Comment

re

da , intradevar este destul de moale suspensia si instabila masina ma voi gandi si la arcuri , nu prea m-ar bate gandul pt ca mai ies cu ea la munte si nu este drum pt suspensie sport,si ma gandesc ca decat sa fac urat masina pe dedesubt...si asa cu susensia stok imi atinge uneori .
          Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

prelungirea de unde ai luat-o si cat a costat ?

Intradevar plecarea o fost cam proasta .. si in plus cu 1 ai plecat de la 2000 de rpm schimbat-o la 5000
            Roaga-i pe baietii din bucale sa iti imprumute un gtech ..

Hai cu niste arcuri

Comment

re

Prelungirea este de Peugeot 307 nu m-a costat nimic ,o am de la un prieten care a facut praf botul masini in iarna asta, prelungirea este mai lunga decat bara.

Comment

re

Mda ... cu parere de rau va anunt ca masina este facuta praf nu stiu inca daca mai poate fi salvata... masina este tocmai in moldova si astept sa fie adusa in bucuresti pt o evaluare

Comment

Mda...lasa Alex ca trecem si peste asta ,o sa urmeze ceva mai tare.

Comment

pare rau cum s-a intamplat ?

Comment

re

Politia a spus ca nu este vina noastra pentru ca din asfalt in acea curba ieseau de la pietrele din asfalt niste "moturi" fiind si un pe jos a derapat viteza nu prea mare 60-70 km/h direct in parapetele de pe marginea drumului.Problemele sunt cam multe si asta e...
                      Attached Files

Comment

urat.imi pare rau....daca ai casco cred ca esti dauna totala ....poate iti iei una mai noua acum

Comment

neadaptarea vitezei la conditiile meteo sau a carosabilului....

ps. bine ca toti sunteti bine!
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Imi pare rau pentru cele intamplate, bine ca ati scapat cu bine. Darkman nu pare sa fie de dauna totala
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

fratioare ai casco pe ea?? daca nu vaid e buzunarul tau...

imi pare sincer rau
                              Last edited by adrianluca; 20 June 2010, 08:24. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic
                              Iti faci poze in oglinda.....pitipoancooooooooo

Comment

Imi pare rau ..sper sa o refaci repede

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google