Salut. Acum i-ar sta bine si cu niste arcuri , facandu-i remaparea o sa te gadile talpa pe curbe
Alex_B-63-XKN
Collapse
X
-
re
da , intradevar este destul de moale suspensia si instabila masina ma voi gandi si la arcuri , nu prea m-ar bate gandul pt ca mai ies cu ea la munte si nu este drum pt suspensie sport,si ma gandesc ca decat sa fac urat masina pe dedesubt...si asa cu susensia stok imi atinge uneori .Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
re
Mda ... cu parere de rau va anunt ca masina este facuta praf nu stiu inca daca mai poate fi salvata... masina este tocmai in moldova si astept sa fie adusa in bucuresti pt o evaluareSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
re
Politia a spus ca nu este vina noastra pentru ca din asfalt in acea curba ieseau de la pietrele din asfalt niste "moturi" fiind si un pe jos a derapat viteza nu prea mare 60-70 km/h direct in parapetele de pe marginea drumului.Problemele sunt cam multe si asta e...Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Imi pare rau pentru cele intamplate, bine ca ati scapat cu bine. Darkman nu pare sa fie de dauna totalaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment