Frumoasa, spor in continuare la modificat.Numai bine si la multi km fara incidente neplacute
VDK azure
Collapse
X
-
multi km fara probleme. multa bafta la modificari!
Comment
-
Bine-ai venit printre noi, este prima Albastra Azur care o vad pe-aici, traiasca culorile "mai rare" din clubul Logan. Enumar si eu o idee-doua: ai putea sa ii faci stopurile rosii sau sa iei unele cu semnal alb, si sa vopsesti usor usor plasticele din interior cu negru mat.
Comment
-
Ori stopuri cu semnal alb ori ale tale vopsite rosu complet.
Comment
-
Lumina va bate la fel de puternic dar va avea o tenta rosie (mie-mi place), nu mi-au placut negre, le am rosii, cica asa rosii cum sunt nu s-ar lua garda de ele, in caz ca spun ceva am diluantul dupa mine in portbagaj. Pe mine unul nu ma deranjeaza noaptea cu becul mai colorat sau chiar sa nu functioneze, tot aia mi-e.
Comment
-
Eu am vopsit ca melteanul stopurile cu totul (inclusiv partea rosie) in loc sa vopsesc numai semnalele si stopul de marsarier, si mai e ceva, trebuia sa vopsesc de aproape, nu conventional de departe si asa mi se matuisera dar a avut omu' dita-i tubu' de lac si s-a rezolvat, lacul din partea mea e moca in caz ca iti iei vopsea si ar iesi stopurile mat. Gasesti in Hornbach vopsea pentru stopuri , este la tub micut, vreo 17 RON si scrie la detalii vopsea transparenta sau ceva genu' se gasesc pe negru, rosu si albastru. Daca faci rost rezolvam cumva.
Comment
-
Originally posted by vodka View Postok ms...vorbim cand ma intorc ca azi plec la mare
Comment
Comment