If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am ajuns...180 cu 4 insi si bartai bagajele in portbagaj...fara radare...
in eforie ma avertizau din sens opus vreo 20 de masini deci nu m-a luat
poze va dau cand revin ca am unele misto d tot cu 1000 de muste si gaze facute k.o. pe autostrata
Salutare Vodka,fain aparat,la ecranul acele mare pe care-l are poti sa si vezi unele chestii in afara de meniu???Cu ce viteza or fi zburat mustele alea de s-au lipit in halul ala de masina?!?Mai bine faci cum a scris colegu,adica sa-ti vopsesti oglinzile si integral spoilerele ca arata bine.Uitate la avatarul meu am spoilerele vopsite,mie mai mult imi plac asa.Bafta la tunarit in continuare.
pai asa o sa si fac pana la urma...
mustele au facut impact cu masina la vreo 160-180 la ora
iar cat despre display, mp4,dvd,avi...are iesire si pt antena de televizor adik ma uit la stirile de la ora 5 cand vin de la munca...dar nu sunt pasionat de asa ceva plus ca nici n-am incercat un film probabil o sa pun ceva mai tarziu de proba
Noroc ca tu ai mers incet fata de cum au zburat mustele,ca daca mai rulai si tu cu viteza iti dai seama ce iesea!!M-am uitat la niste stiri pe un aparat aprox la fel dar ecranul era idem ca si dimensiune cu al tau si se vedeau bine.Mai un subw in portbagaj si a meniul cumplet.
la vara sub+amplif......
pai mergeam cu viteza :P 160-180 toata autostrada ...de vreo 3 ori am tras pe dreapta ca nu mai vedeam nimic de mustele de pe parbriz
"You're oficially pimped". Foarte misto masina, jantele o prind foarte bine pe culoarea asta, imi place interiorul, tamburii, lichidul de parbriz, spor in continuare ca e frumoasa foc!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment