Bravo maa, tine-o tot asa, hmm "curat", sa vedem ingerulol, insa ce mi-ai spus in legatura cu viitoarele modificari mi-am imaginat-o si va iesi super. Spor in continuare, poate o sa mai facem un fulger la shaormerie).
VDK azure
Collapse
X
-
-
MYL si la pus de la MYLK pt ca el e un tanar neintarcat,si inca mai tinde dupa cate o tzatzica,ca de asa e cand esti tinar,masina e frumoasa foc,ca si soferul de altfel,o zi buna de la NYT si spor la tunaritsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
wolfrace pro sprint black polished 15" 6,5j 12 mil setu noi noute
daca te intereseaza cumva jenti de la wolfrace spunemi si discutam
myl vine de la milica - numele lu bunicamiu ca a lui a fost masina inainte...yo vroiam sa-mi pun VDK la numar da am vazut un autobuz infect B 01 VDK si m-am scarbit suparat enervat deprimat si de trist ce-am fost am demarat
sunt frumos a? atunci o sa merg si yo pe strada ca jokeru cand a parcato cu frana de mana...stie el
Comment
-
Lapte cu vodka, excelenta combinatie. La cate modificari ai in plus fata de a mea, si mai ales la cat de repede le faci ai fi dator sa faci cinste cu shaorma zi de zi timp de o luna pe putin. Baga mare ca-mi place cum avansezi cu modificarile, te las sa le prezinti tu, nu stric surprizele.
Comment
-
Comment
-
Foarte frumos sa o stapanesti sanatos cati mai mult KM!
Bafta
Comment
-
Originally posted by gmv97 View PostArata bine acum cu jantele astea...un singur lucru nu inteleg ...dc toata lumea vopseste etrierii rosii desi culoarea nu are legatura cu masina ?
si cei de la porsche dc or face etrierii tot rosii?? cred ca se iau dupa astia cu loganele;))
imi plac mult dungile mai ales partea cu "vdk" si jantele..spor in continuare la tunarit
Comment
-
un coleg forumist din buc are pe 17 " deci..se gasesc...
PS. sunt acelasi model ?
ps2. si pune si tu poze noi cu modificarile aduse masiniiAttached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment