VDK azure

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bravo maa, tine-o tot asa, hmm "curat", sa vedem ingerulol, insa ce mi-ai spus in legatura cu viitoarele modificari mi-am imaginat-o si va iesi super. Spor in continuare, poate o sa mai facem un fulger la shaormerie).
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Salutare... Frumoasa masina! Jantele o prind de minune. Zi'mi si mie te rog, ca nu am gasit in thread, jantele sunt Wolfrace, nu? Ce model si cat costa ?
      Merci fain!

La cat mai multi km fara probleme !!!
      I don't ride low, I fly high...

Comment

MYL si la pus de la MYLK pt ca el e un tanar neintarcat,si inca mai tinde dupa cate o tzatzica,ca de asa e cand esti tinar,masina e frumoasa foc,ca si soferul de altfel,o zi buna de la NYT si spor la tunarit
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

wolfrace pro sprint black polished 15" 6,5j 12 mil setu noi noute
          daca te intereseaza cumva jenti de la wolfrace spunemi si discutam

myl vine de la milica - numele lu bunicamiu ca a lui a fost masina inainte...yo vroiam sa-mi pun VDK la numar da am vazut un autobuz infect B 01 VDK si m-am scarbit suparat enervat deprimat si de trist ce-am fost am demarat

sunt frumos a? atunci o sa merg si yo pe strada ca jokeru cand a parcato cu frana de mana...stie el

Comment

Lapte cu vodka, excelenta combinatie. La cate modificari ai in plus fata de a mea, si mai ales la cat de repede le faci ai fi dator sa faci cinste cu shaorma zi de zi timp de o luna pe putin. Baga mare ca-mi place cum avansezi cu modificarile, te las sa le prezinti tu, nu stric surprizele.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

logic ca venea de la altceva sau nimik am glumeaua si io cu tine,cat despre ce zice alexspeed,parca are dreptate nu ca as fi eu mai mult asa dar cand e primita sa fie primita
              sigpic
              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

n-o stii p-aia ....noi estem glumeti?

Comment

draguta masina, i like it
                  nu esti intreg "vdk" la stickere

hai... suces si spor la bani si idei multe si bune sa zicem

Comment

folie : cumparata omologata montata uscata si admirata
                    mai am de pus p fata

poze...soon

Comment

si berea aia? ) am si eu niste poze o sa ti le trimit

Comment

vedem noi cu berica :P
                        sunt curios in ce ipostaze ne-ai prins la poze

Comment

Foarte frumos sa o stapanesti sanatos cati mai mult KM!
                          Bafta
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Originally posted by gmv97 View Post
                            Arata bine acum cu jantele astea...un singur lucru nu inteleg ...dc toata lumea vopseste etrierii rosii desi culoarea nu are legatura cu masina ?

si cei de la porsche dc or face etrierii tot rosii?? cred ca se iau dupa astia cu loganele;))
                            imi plac mult dungile mai ales partea cu "vdk" si jantele..spor in continuare la tunarit
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

Marfa masinuta Vodka! e de varsta cu a mea...si tot Ambition...la jante ca alea ma gandeam si eu...ai idee daca se gaseste acelasi model pe 16?ca parca nu am vazut.Merci!bafta la modificari!
                              sigpic

Comment

un coleg forumist din buc are pe 17 " deci..se gasesc...

PS. sunt acelasi model ?
                                ps2. si pune si tu poze noi cu modificarile aduse masinii
                                Attached Files
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google