VDK azure

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumoasa masina.foarte frumos interiorul .bafta
    sigpic

Comment

VDK azure ..ce material e ala de pe plafon si ala de la cochilia aia de la bord ca arata bine.L-ai vopsit tu si cu ce l-ai lipit?
      Tinc fest !!

Comment

interiorul l-am luat de la golanu91...materialu e catifea iar de lipit el stie cu ce a lipit
        carenajele cu husele le-am luat de la alinushy vezi ca e la bursa...220 ron parca
        mersi de aprecieri

Comment

a lipit cu prenandez.

Comment

si daca o mai parchezi acolo....moama ce-ti fac.. i-ai rpd grila de jos
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

imi place masina...
              de unde ai luat butoanele pt incalzire in scaune?

Comment

@tomu butoanele si carenajele sunt luate de la alinushy ....are topic la vanzari
                daca n-ai carenajele n-ai cum sa bagi butoanele ca au suport pt ele...daca le decupezi ramane doar o simpla gaura fara suport
                @jocker poate-ti iau capota )

Comment

votko - nu e de vanzare
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

a zis cineva ceva d cumparat?....2 dalti 3 ciocane si am plecat cu ea

ieri masina a primit un schimb de distributie si un suport nou de motor....
                    intra altfel in viteze acuma
                    Last edited by vodka; 20 November 2009, 10:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• senior..poze cu masina lasata....asteptam....
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• poze cu trantitaaaaaaaaaa !!!!!!!!!
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• sal frumoasa masina....da pe unde ai mers cu ea...pe sub apa..ca e fff murdar motorul....bafta

Comment

• Sa nu ma puneti sa umblu in hainele de casa pana la 2 blocuri sa vad daca e sau nu in parcare, m-ati facut curios, am si baterii).
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• frumoasa masina ai...imi place tare plafonul...bafta pe mai departe
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Cat te-a costat vopsitul plafonului?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google