Loganul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salutare domnu aurelian....imi place masina foarte mult,se vede ca ai grija de ea!o idee cu lampile,parerea mea trebuiau sub usa.......si pe lateral unele rosii!!
    bafta in continuare si sper mai colaboram!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

da asa este dar costau 300 lei 4 bucati iar sub usa ai dreptate ,nu vreau sa tai tabla iar pe panoul usii nu merge dedesubt, multumesc pentru aprecieri

Comment

foarte frumoasa masina, imi place ca tot culoarea asta o am si eu, spor la modificari in continuare.

Comment

multumesc Dany,adevarat culoarea e frumoasa

Comment

Nu stati deloc domnu' Aurelian!
            MiNnRuZ

Comment

o intrebare este laureat si nu a avut aer conditionat? inteligente modifcari
              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
              sigpic

Comment

salut!

salut!zimi si mie te rog de unde ti ai luat materialul de pe interiorul portbagajului?sau exista de cumparat special facuta pt logan?

Comment

Salut Cosmin, salut pe toata lumea,pentru faraonw masina a fost un preference ,CRI daca te referi la capitonaj portbagaj l-am facut singur prin 2007dar gasesti si la asxcu ,mocheta de la buza portbagajului l-am luat de la silviu 79 daca cumperi pentru buza portbagajului sa ai grija sa nu-l lipesti direct pe tabla , pui un scoth dupa care-l lipesti

Comment

Salut. Ai o masina foarte ingrijita si frumoasa. Da-mi si mie niste informatii despre chederul acela care il ai lipit pe usi (dreapta spate)unde se gaseste si cam la ce pret.. Mersi frumos!
                    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

salut,acest cheder i-l gasesti la magazinele Bella Cassa ,la noi in Galati, sau cele cu 1001 articole costa 3 lei metru ,sunt de 2 feluri mai mic si mai mare cel mare i-ti trebuie tie ,usile nu se mai aud groaznic cand se trantesc, are o banda pe partea care se lipeste daca nu te descurci te rog sa-mi spui

Comment

Frumoasa masina domnul Aurelian!! Imi place....ne cunoastem..sunt catalin de la pitesti...
                        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...ci-t46928.html

Comment

La Pitesti cunos doar un Catalin, oricum multumesc si numai bine

Comment

Da domnul Aurelian aceela sunt eu..nu ati mai dat niciun telefon nimic ))
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...ci-t46928.html

Comment

Ai dreptate am sa te sun

Comment

lampa portbagaj

intre timp am montat doua lampi portbagaj
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google