If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare domnu aurelian....imi place masina foarte mult,se vede ca ai grija de ea!o idee cu lampile,parerea mea trebuiau sub usa.......si pe lateral unele rosii!!
bafta in continuare si sper mai colaboram!
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
da asa este dar costau 300 lei 4 bucati iar sub usa ai dreptate ,nu vreau sa tai tabla iar pe panoul usii nu merge dedesubt, multumesc pentru aprecieri
Salut Cosmin, salut pe toata lumea,pentru faraonw masina a fost un preference ,CRI daca te referi la capitonaj portbagaj l-am facut singur prin 2007dar gasesti si la asxcu ,mocheta de la buza portbagajului l-am luat de la silviu 79 daca cumperi pentru buza portbagajului sa ai grija sa nu-l lipesti direct pe tabla , pui un scoth dupa care-l lipesti
Salut. Ai o masina foarte ingrijita si frumoasa. Da-mi si mie niste informatii despre chederul acela care il ai lipit pe usi (dreapta spate)unde se gaseste si cam la ce pret.. Mersi frumos!
salut,acest cheder i-l gasesti la magazinele Bella Cassa ,la noi in Galati, sau cele cu 1001 articole costa 3 lei metru ,sunt de 2 feluri mai mic si mai mare cel mare i-ti trebuie tie ,usile nu se mai aud groaznic cand se trantesc, are o banda pe partea care se lipeste daca nu te descurci te rog sa-mi spui
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment