Am sa incerc sa va ptrezint masina mea care este o dacia logan model preference 2006 si cateva din modificarile care le-am facut ,, am pus de prima data proiectoare si computer de bord cu schimbarea manetelor, geamuri electrice spate cu schimbare panou usi ,, oglinzi electrice cu degivrare , o a treia tetiera spate, triplele model cu semnalizare alba ,, jenti aliaj usor, iar acum astept sa-mi vina rolele de ghidaj si intinzatoare pentru a pune aer conditionat , in interior am terminat cu instalatia electrica si schimbarea climatizarii pentru aer mai am la motor ,sper ca saptamana viitoare sa termin am sa pun cateva poze cu modificarile facute si daca este cineva interesat i-l pot ajuta cu multe informatii ajutatoare
Loganul Meu
Collapse
X
-
Salut, sa-l stapanesti sanatos.
Apreciez munca depusa pentru aceste imbunatatiri, DAR la fel ca si colegul de mai sus te-as intreba de ce nu ai incerat sa achizitionezi o varianta mai de top, ce avea aceste lucruri? Ma gandesc ca nu ai avut destule resurse (sau eu stiu), si inca ceva: ti-ai facut un calcul la banii pe care i-ai investit pana acum (nu ma mai gandesc la ce de munca), iesi mai ieftin decat pretul pe care-l propune dealer-ul?
Cu bine.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Va dau perfecta dreptate dar cumperi de cati bani ai , acum i-mi pare rau si incerc sa compensez...
Mai pun cateva poze...Last edited by valeriuciprian; 22 April 2009, 10:21.
Comment
-
bravo aurelian, mai ai putin si o transformi intr-un ambition. mai pui si abs si gata. spor la treaba in continuareONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
-
Originally posted by aurelian68 View Postvreau sa va cer si un sfat celor care a-ti facut remapare daca se merita? multumesc pentru sfat, cu edit,
si asa am gresit
Comment
Comment