Loganul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

saptamana viitoare montez toate componentele pentru aerul conditionat daca este cineva interesat i-l pot ajuta cu mare placere
    Attached Files

Comment

cat duce toata afacerea cu aerul ? ai facut un calcul? se merita !??
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

din preferance ai facut-o ambition. mai trebuie sa pui motorul de 1,6 AC si ABS

am fost si eu la siriu, frumos pe acolo.
        sigpic

Comment

cred ca sunt mai multi interesati de aer,printre care si eu...astept sa vad ce iese la tine.succes

Comment

Bogdan m-am plimbat in aproape toata tara cu masina dar de cand am loganul concediile sau schimbat parca sunt mai frumoase masina merge mult mai usor decat vechea dacie care cand am vandut-o avea 7 ani eu sunt foarte multumit de ea , vorbind de motorul 1,6 este super am mers cu un break dar credema cand am cumparat-o pe asta eram la limita , voiam ceva mai superior in varianta dar nu s-a putut mai am o familie care este mult mai importanta am incercat sa nu deviez de la proiectul original in legatura cu aerul va promit ca in cel mai scurt timp voi pune si poze si preturile la apsolut totul in afara de munca nu este de speriat cum spun unii nu se monteaza asa de greu luni montez pe masina si fac calculul va doresc numai bine
            Last edited by aurelian68; 24 April 2009, 11:47.

Comment

frumoasa masina!!un singur lucru nu as face din ce ai facut tu si anume geamurile electrice spate!dupa mine nu merita sa schimbi fetele de usi si nu stiu daca ai schimbat si plasticul ala dintre scaune pentru ca eu geamurile spate nu stiu daca le-am deschis de 3 ori de cand am cumparat masina.in cazul meu nu merita acum nu stiu cat de des folosesti geamurile spate!succes in continuare la modificari si multi km fara probleme

Comment

asa este cum spui nu prea se merita investitia , este si cam incomod ptr cei din spate , pentru sofer sau pasager fata este usor de intins mana si actionat, da am schimbat toate fetele de usi dar am pus capitonajul [materialul textil] tot pe cel al masinii ,nu am vrut sa ramana gauri ,iar tunelul dintre scaune este cel al masinii, pe partea opusa are conturat cum sa-l tai pentru soclul butoanelor

Comment

am inteles!acum miam dat seama ca in tunelul ala dintre scaune are un plastic care iese din locasul lui!in legatura cu aerul conditionat..cat te costa?stiu ca mai era cineva pe forum care zicea ca monteaza cu 20 milioane,instalatie originala,data jos de pe masina ca si-a pus un motor mai mare...

Comment

eu am desfacut dar nu am gasit nimic din ce spui tu si nici nu prea am inteles ,te rog incearca sa explici,acolo nu exista nimic in legatura cu aer conditionat iar daca ai gasit aer daca am inteles cu 20 mil crede-ma ca merita, eu am dat pe piese fara radiatoare de AC si cel al masinii cu GMV cam 11 mil si fara montaj de asta ma ocup eu saptamana viitoare , mai trebuie sa dau si la umplere ceva, numai bine

Comment

schimbari utile...mersul cu masina mai confortabil. poate prin toamna apelez la tine sa ma ajuti cu monatajul unui ac. spor la treaba si kilometri cat mai multi fara incidente.
                      MiNnRuZ

Comment

sigur cosmin te ajut sa montezi dar va trebui toate piesele i-ti fac o lista cu ele dar e bine sa te apuci de strans asa am facut si eu cu vreo doua luni in urma sa nu simti gaura in buzunar

Comment

langa locul unde ai tu butoanele pentru deschiderea geamurilor din spate platicul este putin in forma de dreptunghi decupat am avut impresia ca acolo tiai dat plasticul ala jos si ai pus butoanele!scuze! si in legatura cu aerul conditionat pe forum e un baiat razvan parca il cheama care a pus motor de 2000cmc si a fost nevoit sa scoata instalatia de aer conditionat.. costa 20mil cu tot cu montaj inclus

Comment

nu nu am umblat unde spui tu, dar daca i-ti da aerul cu montaj la 20 pune mana pe el ,500 euro daca nu si mai putin merita

Comment

as pune eu dar problema e ca nu prea am bani acum!daca nu il monteaza la alcineva intr-o luna 2 poate ma bag eu! legat de masina ta:stalpii de prestige sunt originali sau autocolant?auzisem la cineva ca sunt in jur de 6 sute acum vreun an)

Comment

intradevar am cumparat de la aditta cu 50 lei sunt de la uzina nu este autocolant de pe la firmele din oras ,am vazut autocolant dinala pus pe masina depinde de cum stai cu banii parerea mea e sa-ti cumperi de la baietii care vand piese de uzina , iar cu aerul dai un avans ca sa-l prinzi daca nu scadei montajul si-l punem aici , numai bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google