L m n

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina , sa te bucuri de ea . Bafta
    b 89 plk

Comment

Plăcuţele cu numerele de înmatriculare nu sunt conforme cu standardul în vigoare.

Comment

Bravo. Super culoare (e ca a mea)

Comment

Originally posted by ady62 View Post
          Plăcuţele cu numerele de înmatriculare nu sunt conforme cu standardul în vigoare.
          ba chiar sunt eliberate de unitatea de politie, cu timbrul sec RO. E adevarat, trebuie ceva relatii....

Comment

Ce au placutele cum sa nu fie conforme cu standardul ca sunt eliberate de politie singurul lucru este ca intre litere este distanta mai mare la acest detaliu a zis ca nu sunt conforme!

Comment

frumoasa imi place, pote di cauza ca este ca a mea la culoare, ia zi facem schimb de motoare

am glumit nu ca nu asi vrea...
              stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

Frumoasa masina!

Comment

S-a cam pus praful pe topicul asta. Hai Liviu cu modificarile aduse masinii, incarca pozele

Comment

e cam ocupat mister liviu :P zii si tu jelly sa puna de la servici ca sta aiurea pe acolo)

Comment

Am vazut si eu masina acum cateva zile, era parcata pe Iuliu Maniu, mi se parea mie ca ceva nu'i in regula... foarte misto arata, chiar m'am uitat ceva timp la ea, poate-poate vad un sticker, ceva, dar...

Asteptam poze proaspete, nu spun nimic acum!
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

imi plac stopurile, sunt foarte frumoase, mi-as dorii si eu asa ceva
                        sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

Zilele urmatoare am sa urc cateva poze cu modificarile aduse masinii

Comment

Liviu ce faci tata ti-ai uitat parola? acum ai intrat cu alt id

Comment

) .....e uituc de fel

Comment

....pacutele sunt conforme...e adevarat ca daca te opreste politia se poate lua de placute....dar nu stiu ce iti pot face....ele sunt eliberate de politie....sunt o gramada de masini cu nr la fel ...cu distanta intre litere....
                                ...a avut pila buna la politie)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google