Noua si minunata mea masinuta ! LOgan Ph1 (2 nu-mi place sub nici o forma) Prestige 1.6 16v !
Am Trecut Si Eu La Al 2-lea Logan :) ! B 60 GRS
Collapse
X
-
Uite si pozele... Ce ma facut sa nu renunta la marca ? Pai drumurile din romania sunt perfecte pentru aceasta masinuta si in plus masina de viteza nu ai unde !
Comment
-
E nou ! Inainte am avut ambiance(varianta export) 1.4 MPI ! La PH2 numi plac barile fata spate , sunt prea sus iar ideea ca au renuntat la luminiile de pozitie si semnalizare sparat de restul cadranului ma enerveaza si mai mult !
Multumesc tutror pentru urari ! Bafta la toti
Comment
-
Frumoasa masina. As vrea si eu sa-mi iau asa, dar nu stiu daca este mare diferenta fata de 8 v. Ph 2 nu mi se pare deloc sportiva, nu prea o vad tunata deloc. Arata ca celelalte masini de familie accent, clio, aveo etc...Imi place doar interiorul. Parerea mea
Comment
-
@male_valy: cum adica nu crezi ca e diferenta fata de 8v? e diferenta de 15 cai si de cuplu!
ontopic: imi place culoarea la nebunie. cand am citit primul post am crezut ca l-ai luat sh, ca nu se mai fabrica ph1. cum de ai avut noroc sa il mai gasesti? ne zici si noua ce reducere ai avut la el?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment