J o b

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• foarte bine ... asta am facut si eu acum 1 luna , ai dat si cu spray de zinc?
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Nu, am curatat bine rugina, am dat un strat gros de vopsea culoarea masinii dupa care vopsea cauciucata la greu. Saptamana asta daca prind o zi frumoasa sper sa fac acelasi lucru si la aripile de pe fata.

Comment

• Bravo jelly, asteptam poze si cu lucrarea la aripile din fata. Spor la treaba!
        sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• Da...buna treaba.Multumim pt poze,sunt de mare ajutor.Imi place cum ai grija de masina.Cat de curand o sa fac si eu operatia asta pe baza pozelor tale
          sigpic

Comment

• Daca vrei @mamba ne intalnim si o facem impreuna.

Astazi cu ajutorul unui prieten am desprafuit sabotii spate si cu aceasta ocazia am reglat sabotii si am scapat de acel scart de la fiecare franare.
            Attached Files

Comment

• Zilele trecute am achizitionat un radio cd Sony cu usb model CDX-GT450U, prima impresie fata de modelul anterior tot Sony e ca se aude mult mai frumos si mai clar.
              Attached Files

Comment

• De ce ai optat pt Sony? Sunt alte alternative mult mai interesante.
                Oricum, sa-l stapanesti sanatos.

Comment

• Multumesc Cezar! Sunt convins ca sunt si alte modele mult peste Sony, dar am ales tot Sony pentru ca am fost multumit de fiabilitatea celui vechi dar a trebuit sa-l schimb deoarece vroiam si usb, iar despre acest model cum am spus si mai sus sunt multumit de el acum sa vad in timp cat de fiabil va fii.

Azi am profitat de ziua frumoasa de afara si am mai dat inca un strat de ceara Ixell la oalele din portbagaj cu pensula si in primavara am de gand sa dau cu vopsea cauciucata.
                  Attached Files

Comment

• imi place ca intretii masina ca la carte ! felicitarile mele !
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• o intrebare mai de incepator , sa nu-mi sariti in cap , ce rol are acea ceara ?
                      sigpic

Comment

• Protejeaza sa nu o ia rugina...am auzit ca au ceva bube la oalele spate. Si eu am avut un punct de rugina si m-au sunat de la Dacia si m-au programat intr-o zi si mi-au rezolvat pe garantie.
                        Y!M: alexut.style

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
                          imi place ca intretii masina ca la carte ! felicitarile mele !
                          Multumesc mult Dany!
                          Originally posted by FANE_CLK View Post
                          o intrebare mai de incepator , sa nu-mi sariti in cap , ce rol are acea ceara ?
                          Aceasta ceara protejeaza tabla de rugina.
                          Originally posted by 191ZUZ View Post
                          Protejeaza sa nu o ia rugina...am auzit ca au ceva bube la oalele spate. Si eu am avut un punct de rugina si m-au sunat de la Dacia si m-au programat intr-o zi si mi-au rezolvat pe garantie.
                          Pana acum nu am probleme la oale si sper sa nu am dar nu se stie niciodata.

Comment

• Ieri am cumparat 2 becuri Osram Silverstar deoarece s-a ars cel de pe stanga, am fost foarte multumit de cele vechi si am zis ca cumpar tot d'astea! Poze de la montaj.
                            Attached Files

Comment

• S-a cam pus praful pe aici

Luna trecuta am schimbat distributia la masina dupa 6,2 ani, vreau sa spun ca, cureaua de accesorii prezenta mici crapaturi pe cand cea de distributie nu avea nici macar o crapatura, bine eu acum nu vreau sa incurajez neschimbarea distributiei la timpul care este dat in carnetul de intretinere, eu cred ca mai mergeam cu ea vre-o 20000 de km, dar am schimbat-o ca sa stau linistit. In rest benzina si talpa. Astept sa vina primavara deoarece vreau sa foliez geamurile. Numai bine!
                              Attached Files

Comment

• Asta e o prostie , ca se duce cureaua dupa 4 .5 ani , depinde de nr de km , atunci se uzeza cureaua, nu ca sta masina in parcare , si gata se uzeaza cureaua.Eu m-am comvins pe propria piele , ca totul este o vrajeala , ca te duci cu masina la service sa mai ia si baietii de la reprezentanta niste bani.Ex masina cu 80 de mii distributie pe lant , am schimbat curelele de acesorii , dupa care la vro 2 saptamani ma duc iar,aveam niste pierderi de antigel pe la un furtun , si imi zice nene MECANICU , ca bate distributia si trebuie schimbata ,ma duc la alt service , si nu are nimic , masina..
                                http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google