cat ai garantie la ea?
J o b
Collapse
X
-
Sa mai stergem praful...pe la masinuta s-a mai schimbat recent, amortizoarele fata, flansele de la amortizor si bieletele de directie + capetele de bara.
Saptamana viitoare vreau sa merg la R.A.R. pentru trecerea instalatiei de gaz in cartea masinii, pentru aceasta operatie din pacate trebuie sa scot din buzunar 180 lei
In viitorul apropiat, sper eu, urmeaza schimbarea amortizoarelor spate, satelit de comanda la volan pentru radio cd si folie pe geamurile laterale fata
Cateva jpg-uri de azi dupa o baita si incaltata cu ghetute
Comment
-
Originally posted by icstrem_no1 View Postfrumoasa baba,like
Originally posted by andrei_mircea View PostArată foarte bine mașina, îngrijită și vede tot ce e mai bun. Dacă ai player aftermarket, te sfătuiesc să achiziționezi o interfață pentru playerul audio ( userul Fratello ). Nu o sa regreți.
Ai făcut sau urmează să faci geometria ?
Comment
-
As vrea sa fac un upgrade la butoanele de la climatizare exact cum sunt in poza, stiti cumva ce modificari trebuie facute? Multumesc!Attached Files
Comment
-
Originally posted by jelly View PostAs vrea sa fac un upgrade la butoanele de la climatizare exact cum sunt in poza, stiti cumva ce modificari trebuie facute? Multumesc!
kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
La el am vazut si eu dar la mine s-au potrivit fara sa le fac nimic.
Spor!sigpic
!
Comment
-
Intre timp s-a finalizat cu satelitul audio, a sosit si interfata, functioneaza impecabil, tot pe aceasta cale multumesc userului @fratello pentru interfata!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Comment
-
Inca un obiectiv atins...multumesc colegilor care mi-au raspuns pe privat si indrumat ce trebuie sa fac pentru a inlocui butoanele
Comment
Comment