Gata si pozele cu ele aprinse. Lumina ce se vede sub butoane este de la stalpul de iluminat stradal
J o b
Collapse
X
-
Astazi albastreaua a primit folie Llumar pe geamurile laterale fata, transparenta 50%Last edited by Niki; 26 November 2014, 14:55.
Comment
-
Superba schimbare! Cat a durat si costat aceasta modificare?
Cand esti uimit de un lucru si vrei sa lasi asta scris undeva, pui semnul exclamarii (!). Cand pui o intrebare, desigur, pui semnul intrebarii (?). E pacat sa nu detii notiunile astea la 29 de ani.Last edited by Niki; 26 November 2014, 14:58.
Comment
-
Originally posted by jelly View PostIntr-adevar arata caraghios dar asa am mai mult spatiu in portbagaj.
Cu prima butelie de gaz (42 litri) am mers 446 km numai in oras si au fost zile bune in care ac-ul nu a stat, ceea ce rezulta un consum de 9,4%, eu zic ca este bun. GPL rullz...
Comment
-
[QUOTE=Stoian Marian;1633056]Superba schimbare! Cat a durat si costat aceasta modificare?
La care modificare te referi?
Originally posted by RaDuFAN View PostDaca a-ti putea sa-mi spuneti si mie daca nu va suparati, cam cat ai taiat din plasticul acela al butoanelor ca sa vina la nivel ??
Originally posted by VlaD2803 View Postsi pe benzina cat ti-ar fi luat?? Nu tot cam pe acolo,aproape de 10%?
Comment
-
Am pregatit-o pentru parada de 1 decembrie[emoji1]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Comment
-
Facem rost si de stegulet
Dupa o intalnire cu userul @icstrem_no1, a iesit cateva jpg-uri!
Comment
-
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Pielea de pe covrig se cam lasa asteptata si pana atunci ne facem treaba cu asta pot spune ca la 35 lei cat am dat pe ea isi face treaba de minune.
In curand urmeaza schimbarea amortizoarelor spate, uleiul si filtrele...
Comment
Comment