If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca nu montam instalatia de gpl, erau si mai putini kilometrii si nici asa nu merg prea mult cu masina, deoarece prefer mai mult bicicleta. Am 10000 de km parcursi in 2 ani cu bicicleta. Grija voi avea de ea in continuare. Ganduri pentru schimbare exista, dar nu ma grabesc, masina inca este buna si decat sa o dau pe nimic mai bine ma bucur de ea.
Salut !
Jet expert-ul cu -30 l-ai luat degeaba ! Am testat fara sa vreau Clear Vision-ul la -33 si a functionat perfect cu toate ca scrie -20 pe el !
Drumuri bune !
Multumesc Dani! Sincer nu l-am luat ca scrie pe el -30, nu avem noi pe aici temperaturi asa scazute, doar ca voiam ceva mai bun, m-am saturat de cele ieftine din supermarket-uri.
Azi s-a montat cu ajutorul lui Marian, modulul pentru temporizare stergatoare, de care sunt foarte incantat cum functioneaza!
Sa scriem in jurnal si pe 2018...
Masinuta merge bine...pe langa celelalte module pe care le are in prezent, s-a adaugat si un modul drl. In viitorul apropiat, urmeaza sa schimb pompa de servodirectie, deoarece a inceput sa curga ulei pe la semeringul de la fulie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment