cu siguranta, exceleaza la curatenie, doar nu a facut armata la f.f.
J o b
Collapse
X
-
mie imi place folia! chiar mi-am pus acuma cateva zile si pe geamurile din fata tot 5%!
si is suuuper multumit!
Bafta in tot ceea ce vrei sa faci
Comment
-
Salutare! Revin si eu dupa atata timp de cand nu am mai postat nimic referitor la job-ul meu. Zilele trecute am achizitionat un set de jante de origine de care pana acum sunt foarte multumit de ele si de cum merge masina. Sper in viitorul apropiat sa mai adaug niste oglinzi de prestige si xenoane. Iata si pozele! Numai bine!
Comment
-
I-am si zis referitor la plumbi si a zis ca sunt mai buni astia fata de ceilalti deoarece se pot dezlipi de la apa. Oricum vreau sa ma duc la alta vulcanizare si sa-i schimb ca nu-mi place deloc cum arata. Jantele le-am luat la un pret bun zic eu tinand cont ca masina dupa care le-am luat avea 5000 de km. Numai bine!
Comment
-
daca ma intrebai pe mine, iti spuneam....suna un prieten . Ma bucur ca ai facut-o pana la urma si ai rezolvat-o cu plumbii aia.
Jantele sunt frumoase, insa baga si alte anvelope, schimba kormoranele, eventual alta dimensiune, inaintea oglinzilor si xenoanelor.
Succes pe viitor si nu ezita sa ma suni oricand ai nevoie.
Comment
-
Poze noi cu jantele fara plumbi pe exterior. Multumesc pe aceasta cale lui ady-bac si sorin_pss ca m-a indrumat la cine sa apelez! Numai bine!
Comment
-
Cum fac sa-mi iau si eu jante de-astea? Mai aveau masini?? Ca eu nu gasesc. Arata foarte bine!
Comment
Comment